ne
Elmas Üye
Saygıdan efendimİyidir, hoştur, forum yönetimi için oldukça deneyimlidir, bu arada Swat ne zaman Bey oldu.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saygıdan efendimİyidir, hoştur, forum yönetimi için oldukça deneyimlidir, bu arada Swat ne zaman Bey oldu.![]()
dovru. ama yanlış görsel…. buraya yakışan video şu olur… ikonik….
Evet...mütevazi gercekten.Müsait bir zamanda kendide uygun gorurse meme show yapıp gönlünü almak istiyorum.
Herkesin sevdiği bir o kadarda mütevazı admin kişisi.
Abartşurda 141-142 başsınız, hepimizi o doyuriyi nankörler
Evet...mütevazi gercekten.
Sen kimsin demiyor mesela..adami o kadar tahrik ettik,yiprattik bir sey demedi bybdbdjy
Bizimle ugrasmak da kolay degil ya..kolay gelsin,ne diyelim
Abart
Swati tanimam..ama sen mal degilsin.Bide sonunda kendine kiziyo, en mal benim dedi est en mal benim dediysemde dinletemedim.
Şuan en mal kim hala belli değil, en büyük aday benim galiba djdj.
Emre diye birisi vardı di mi shdjdjdkdk ulan ne ilginç insanlardı hahahah.herkes emre ve swat iyidir ama x kötüydü derken bizim seko ve malumat'ın emre'dense x'i yeğlemesi tam sıkı yönetim mahkemelerinde dönekliğini ilan etmek ve abdülhamid'i savunmak değil mi ya? perinçek gibi gerinip birer tokat atmak icap ediyor ama ikisi de sevdiğimiz insanlar*