Swat beyin yanında olmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
X döneminde forumda aktif değildim ama forumbahane döneminde Emre de Swat gibi pek etliye sütlüye karışan bir yönetici değildi şu an forumun durumu bence de iyi :d

Arkadaş rahat rahat takılıp özgürce yazabiliyoruz. Adamda ve diğer yöneticilerde gram ego yok. Kaşınmayın. Öl de ölelim vur de vuralım reis

swati yuceltirken uyeleri gomenler gozde kacmiyo
sayin arkadaslar uyeler de teror estirmiyo sonucta
swatin da degerini biliyoruz uyelerin de degerini biliyoruz

herkes emre ve swat iyidir ama x kötüydü derken bizim seko ve malumat'ın emre'dense x'i yeğlemesi tam sıkı yönetim mahkemelerinde dönekliğini ilan etmek ve abdülhamid'i savunmak değil mi ya? perinçek gibi gerinip birer tokat atmak icap ediyor ama ikisi de sevdiğimiz insanlar*

Evet...mütevazi gercekten.
Sen kimsin demiyor mesela..adami o kadar tahrik ettik,yiprattik bir sey demedi bybdbdjy
Bizimle ugrasmak da kolay degil ya..kolay gelsin,ne diyelim

Abart

Bide sonunda kendine kiziyo, en mal benim dedi est en mal benim dediysemde dinletemedim.
Şuan en mal kim hala belli değil, en büyük aday benim galiba djdj.

x’in yerinde olsam bu konuyu gördüğümde aleyhime konuşanları yeni forumuma üye yapar yapar banlardım, bu bile bize iyi gelebilirdi şu an çünkü biliyorum, biz biraz bunu da seviyorduk… biz özgürlüğün verilmesini değil de özgürlüğü kazanmak için hırpalanmaktan hoşlanıyorduk, hepiniz oradaydınız be, hepiniz… kaç kez hava almaya gönderildik de caymadık, kaç hakaretten sonra yeniden ama yeniden “ben buradayım be burada” dedik. ayrıca hiçbir zaman yönetimlerin yanında olunmaz arkadaşlar, yönetim üyelerin yanında olur çünkü hepsi gider ama biz kalırız… kendinizin değerini bilin. :emoji_sweat:

x şark kurnazı demişti bana saygılı olmam konusunda da ders verip banlamıştı. aynı zamanda çok sevdiğini de söylerdi şimdi inkar edemem… malumat ve aegish için ejderya olsa da…. emre sakin bir yöneticiydi benim için.. swat’ı da sakin buluyorum. ılımlılar, ben bu yönetimi sevdim arkdşlr…

Cumhurbaskanligina adayligini koyarsa oyumuz belli..
Yazilanlari okuyunca gaza gelmemek mumkun degil dhdjzs

swat`ın "arınma gecesi" vari tutumunu takdir ediyorum.

herkes emre ve swat iyidir ama x kötüydü derken bizim seko ve malumat'ın emre'dense x'i yeğlemesi tam sıkı yönetim mahkemelerinde dönekliğini ilan etmek ve abdülhamid'i savunmak değil mi ya? perinçek gibi gerinip birer tokat atmak icap ediyor ama ikisi de sevdiğimiz insanlar*
Emre diye birisi vardı di mi shdjdjdkdk ulan ne ilginç insanlardı hahahah.
adamın şanzelize cafesine aristokrasi getirdik, demet akalın seviyesinde espirilerini ricky gervais’e çıkardık, kara lahana çorbasını sous vide lamb backstrape dönüştürdük, michelin yıldızı taktık, gün boyu /ns change nick tartışırlerken rönesans konularını getirdik foruma, medeniyet gördü… ama işte teşbihte hata olmaz, eşeğe gerdan kır demişler, dönmüş osurmuş.

Geri