Swat beyin yanında olmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu aralar serzenişte gibi hatta x e doğru evriliyor gibi geldi ne çabuk unuttunuz ilk forum satıldığında hulusi kentmen gibi davrandı size hemen gerçek yüzümüzü gösterdik Sjsjsj
Koca forumu bi kaç adminle yönetiyor satılma hikayemiz güncellensin istemiyor iseniz yanında olun silah arkadaşları düşüyor tek tek şimdi değilse ne zaman??

Ben swat beyden memnunum şahsen. Öyle her şeye karışan görüşen biri değil. Şekeri varmış. Yine de şansımızı zorlamayalım… Sonra bir sabah uyanmışız ve satıldık ey halkım olmuşuz…

swat beyin yanindan hic ayrilmadik
her zaman her yerde en buyuk swat

Her yöneticinin olduğu gibi Swat beyin de tam karşısında olacağız her zaman.
Herkes yanında, sizleri savunacak birileri de olmalı.. çünkü o günler de gelecek :)

Sadece yorumları okumaya geldim :emoji_smiley:
Ben ilk günden beridir anladığım kadarıyla yorumlardan siz eski yönetimden çok çekmissiniz,Allah düşmanımı öyle bir yönetime düşürsün nefes alıyor diye banlansın(amin diyin pls). oxmshnzjsmznsns
Swat bey yönetimi ile çokça mutluluklar dilerimm.

Siz eski yönetimden bayağı çekmişsiniz belli ama bi yönetimin başında Swat varsa şanslısınızdır. Bunu hep söylerim, tanıdığım en adil yöneticidir kendisi. Bi olayın başında Swat varsa rahatlama gelirdi bize, bu hep böyleydi. Şekeri var adamın zorlamayın, üzmeyin..
He sinirlendiğinde içimizden geçmesi ayrı bi konu ondan sonra bahsederim jdksjs

Swat'ı eski aminler ile mukayese etmek doğru değil.
Emre aşırı yoğun, aktif ve forumların en moda olduğu forumsalin adminiydi.
X temiz bi başlangıç yapalım diye herkesin banini açmıştı, muhafazakar ircciler ile seküler forumsalin kültür çatışmasının ceremesini en çok o çekmiştir.
Swat problemli üyelerin banlandigi, kültürel çatışmanın ilimanlastigi, yas ortalaması 30 olan durağan, sakin bi forumu devraldi.
Hoşgörülü buluyorum fakat biraz saldım çayıra mevlam kayıra havası da var. Forumlarin bittiği su süreçte çok da önemli değil. Genel elestirilerimi DM ile kendisine iletmistim, pek kale almamayi tercih etti. Onun disinda güzel gidiyor bence.

Siz eski yönetimden bayağı çekmişsiniz belli ama bi yönetimin başında Swat varsa şanslısınızdır. Bunu hep söylerim, tanıdığım en adil yöneticidir kendisi. Bi olayın başında Swat varsa rahatlama gelirdi bize, bu hep böyleydi. Şekeri var adamın zorlamayın, üzmeyin..
He sinirlendiğinde içimizden geçmesi ayrı bi konu ondan sonra bahsederim jdksjs
+1

adil, cözüm odakli, tartismadir kavgadir isi de olmaz kafasi rahat, gamsız bide :liv:

En korktugum hatta tek korktugum yönetici olur kendisi.
Öyle kolay kolay sinirlenmez hep cozum odaklidir, hep birileri dagitir sonra derler ki Swat sen toparla.
Swat sadece o dönemlerde müdahale eder.
Bence sanslisiniz çok simarmayin xjcfjfj

Geri