Swat beyin yanında olmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
eşeğe gerdan kır demişler, dönmüş osurmuş.aflgkjasglşiaskaslşgasjgdlşasgjaslşgdjasg olm gece duygusal şeyler izleyip ağlamıştım pu **Spam/Adversiting** hönkürdüm salya sümük niye bu kadar güldüm lan ben buna jsfdsafsagsgdsg

Nickimi değişene kadar @Swat muhalifiyim. Ne derse, ne yaparsa yanlıştır jfjfjjf

Desteğimin (?!) ona nasıl bir faydası olacağından şüpheliyim ama beni özel üye yaparsa ben de yanında olabilirim.

Desteğimin (?!) ona nasıl bir faydası olacağından şüpheliyim ama beni özel üye yaparsa ben de yanında olabilirim.
En son bana konu açtıracaksın.. anket yaptıracaksın, şu serzenişin de çok haklısın, forumdan atılması gerekenler bile özel üye (bence) senin neyin eksik, fazlan bile var :)
Aylar, yıllardır girmeyenler özel üye, senin gibi emektar, düzenli günaydın yazan, hiç ban yememiş kişi düz üye.. böyle çark, sistem mi olur.. seni destekliyorum :)
Hak ediyorsun.. tabii ben öyle düşünüyorum.. hiçbir işe yaramıyor, bir karizması ya da kişiye artı değer katmıyor, ama olsun. Bence versinler..

En son bana konu açtıracaksın.. anket yaptıracaksın, şu serzenişin de çok haklısın, forumdan atılması gerekenler bile özel üye (bence) senin neyin eksik, fazlan bile var :)
Aylar, yıllardır girmeyenler özel üye, senin gibi emektar, düzenli günaydın yazan, hiç ban yememiş kişi düz üye.. böyle çark, sistem mi olur.. seni destekliyorum :)
Hak ediyorsun.. tabii ben öyle düşünüyorum.. hiçbir işe yaramıyor, bir karizması ya da kişiye artı değer katmıyor, ama olsun. Bence versinler..
3 yaşındaki çocuk gibi; "istiyorum, bana ne" modundayım bu olay için. Başka da bir şey demiyorum, teşekkürler.: ))

Burjuvanın yanında değil, karşısındayız.
İyi akşamlar.

Geri