Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
E baktım üzerine alınan yok ben alınayım dedim. Konuları "yoksay" özelliği de var değerli forumumuzda. Eğer çok rahatsız olduysan konuyu görmeyebilirsin. Ama bir yandan da konuda hepimizden çok mesajın var, bu da tuhaf. Konuda ilgini çeken tam olarak nedir bu durumda?Üstüne alınmanın sebebini anlayamadım, ortaya yazdım direk yazacak olsam nick tablamayı biliyorum (: yinede üzerine alınmak istersen tabiki alınabilirsin
memeden de kaos çıkartmak. alkışlarlayaşıyorum üyeleri görse sizi lanet ederdi.
nakavt etmissin.s .s nutkum tutulduE baktım üzerine alınan yok ben alınayım dedim. Konuları "yoksay" özelliği de var değerli forumumuzda. Eğer çok rahatsız olduysan konuyu görmeyebilirsin. Ama bir yandan da konuda hepimizden çok mesajın var, bu da tuhaf. Konuda ilgini çeken tam olarak nedir bu durumda?
Kuştepe düğümünü bilir misin ?Büyük Iskender'in Gordion Düğümü'nü nasil actigini bilenler...
Olmazsa oldurtmak.Nookta.
Bilmem.(Kuştepe düğümünü bilir misin ?
penti’de 1 alana 1 bedava var kopçalı, kopçasız her şeyde… bi bakın derim. bu forumdan kaos çıkmaz artık bari link paylaşalım.
yıl olmuş 2023 hala sütyen takanlar var……Yıl olmuş 2023 hala eliyle açanlar var..
Evet 350 lira…penti’de 1 alana 1 bedava var kopçalı, kopçasız her şeyde… bi bakın derim. bu forumdan kaos çıkmaz artık bari link paylaşalım.