Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canlılık gelsin siteye böyle konular çok tutuluyor mem,memiş,memi,memiş.memişe..Böyle bir konuya niye ihtiyaç duydunuz merak ediyorum
Mem ne ya, yeni konuşmayı öğrenen bebek gibi ddgfmgCanlılık gelsin siteye böyle konular çok tutuluyor mem,memiş,memi,memiş.memişe..
Me**nin kadını var...Bazıları var Da Vinci şifresi gibi çözülmesi,açılması büyük emek ister..
Ekli dosyayı görüntüle 71673
Kopca onemli demekki .pBöyle bir konuya niye ihtiyaç duydunuz merak ediyorum
:$ sanırımKopca onemli demekki .p
Aşıksın galibaYorumsuz diyeyim.. yorum yaparak...
Şimdi tek elle açmayı geçtim, iki parmağımla açabilmek gibi meziyetlere sahip olduğumu söylemek istemedim sadece..Aşıksın galiba![]()
Çok cesursun ben yazsam çoktan sapık ilan edilmistim "boğa burcu" farkı diyelimŞimdi tek elle açmayı geçtim, iki parmağımla açabilmek gibi meziyetlere sahip olduğumu söylemek istemedim sadece..
Şimdi tek elle açmayı geçtim, iki parmağımla açabilmek gibi meziyetlere sahip olduğumu söylemek istemedim sadece..
Nelerde bilirmis. Bag bag bagggŞimdi tek elle açmayı geçtim, iki parmağımla açabilmek gibi meziyetlere sahip olduğumu söylemek istemedim sadece..