Sütyen Kopçası.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
memeden de kaos çıkartmak. alkışlarlayaşıyorum üyeleri görse sizi lanet ederdi.

• Kahkaha
Tepkiler: L_
Üstüne alınmanın sebebini anlayamadım, ortaya yazdım direk yazacak olsam nick tablamayı biliyorum (: yinede üzerine alınmak istersen tabiki alınabilirsin
E baktım üzerine alınan yok ben alınayım dedim. Konuları "yoksay" özelliği de var değerli forumumuzda. Eğer çok rahatsız olduysan konuyu görmeyebilirsin. Ama bir yandan da konuda hepimizden çok mesajın var, bu da tuhaf. Konuda ilgini çeken tam olarak nedir bu durumda?

dişle açmak marifetli olduğunuza işaret eder : D

penti’de 1 alana 1 bedava var kopçalı, kopçasız her şeyde… bi bakın derim. bu forumdan kaos çıkmaz artık bari link paylaşalım.

E baktım üzerine alınan yok ben alınayım dedim. Konuları "yoksay" özelliği de var değerli forumumuzda. Eğer çok rahatsız olduysan konuyu görmeyebilirsin. Ama bir yandan da konuda hepimizden çok mesajın var, bu da tuhaf. Konuda ilgini çeken tam olarak nedir bu durumda?
nakavt etmissin.s .s nutkum tutuldu

bazı yorumları okudukça kendimi orta çağda hissediyorum..

soldakini sağa sagdakinide sola ittirerek cengellerden ayrilip kolayca acilabilen kadin ic camasiri.
gorebildiginiz evreye gelmenizden daha kolay acilan eşya

Bu arada iki parmak falan mübalağa ediyorum arkadaşlar. Konuyu görünce " aa bu da neymiş?" dedim. Yani sütyen diye şeyin icadından yeni haberim oldu. Hatta kadınların memeleri olduğunun şokunu yaşamaktayım halen.

O yüzden gidip Arjantin maçını izleyeyim, ancak kendime gelirim.

Geri