ustasıyız kopça sökmenin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen nerenle aciyosun..Yıl olmuş 2023 hala eliyle açanlar var..
İki elini bağlı olsa, ağzınla açabilir misin?Şimdi tek elle açmayı geçtim, iki parmağımla açabilmek gibi meziyetlere sahip olduğumu söylemek istemedim sadece..
ela daha yazmadılar emin olabilirsin… kopçayı keşif aşamasındayız daha, birazdan meme tipleri konusu var o hortlayacak. kopça açılınca ortaya çıkan hangi meme sizsiniz gibi bi şey. hazırlıklı ol diye söylüyorum, tövbest allahım sen affet…Ya abartın abartın.. niye özelinizi yazıyorsunuz. İster tek elle açın ister on elle açın. Bu kadar detay vermeye gerek yok bence
Yorumsuz diye girdiğim konuda fantezileri kapı açtıkİki elini bağlı olsa, ağzınla açabilir misin?
Merak edenler vardır hahaha.
Konuşulacak o kadar şey varken ne bilim.ela daha yazmadılar emin olabilirsin… kopçayı keşif aşamasındayız daha, birazdan meme tipleri konusu var o hortlayacak. kopça açılınca ortaya çıkan hangi meme sizsiniz gibi bi şey. hazırlıklı ol diye söylüyorum, tövbest allahım sen affet…
sen başlat bir konu, belki biraz değişirler. iyi ki yeni geldiniz, şu an çok durgunlar. havalar soğuyunca tutukluk oluyor, yaza doğru gör sen bi de.Konuşulacak o kadar şey varken ne bilim.
Neyle açması lazım sklskYıl olmuş 2023 hala eliyle açanlar var..
Aman aman, konu açmayı düşünmüyorum henüz. Fikirleri söylemek yerine kendi fikirlerine dayatmaya çalışıyorlar. Ben zaten agresifim djddjdjdj geriliyorumsen başlat bir konu, belki biraz değişirler. iyi ki yeni geldiniz, şu an çok durgunlar. havalar soğuyunca tutukluk oluyor, yaza doğru gör sen bi de.![]()