Sütyen Kopçası.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
erkek milleti olarak zayıf kaldığımız konu. bluzunu tişörtünü hiç çıkarmadan elini içine sokup şipşak sütyenini çıkarabilen kadınlar var. bizim için de pantolonu çıkarmadan çıkarılabilecek boxerlar üretilsin, istiyoruz

Son düzenleme:
Ya abartın abartın.. niye özelinizi yazıyorsunuz. İster tek elle açın ister on elle açın. Bu kadar detay vermeye gerek yok bence

bunlari ben yazsam sapik ilan edilirdim
ne ac1 bi durum fjfjhgh

Ya abartın abartın.. niye özelinizi yazıyorsunuz. İster tek elle açın ister on elle açın. Bu kadar detay vermeye gerek yok bence
ela daha yazmadılar emin olabilirsin… kopçayı keşif aşamasındayız daha, birazdan meme tipleri konusu var o hortlayacak. kopça açılınca ortaya çıkan hangi meme sizsiniz gibi bi şey. hazırlıklı ol diye söylüyorum, tövbest allahım sen affet…

Tek elle kopca acmak bu arada bir test yontemidir. Tek elle kopca acan erkege guvenilmez.. dusunun kac tane sutyen acmis ki bir kadin gibi tek elle acabiliyor. Derhal iletisim kesilmeli. Ama acamayan erkek oyle mi.. iste onu memelerin.. ay bagriniza basmalisiniz.

ela daha yazmadılar emin olabilirsin… kopçayı keşif aşamasındayız daha, birazdan meme tipleri konusu var o hortlayacak. kopça açılınca ortaya çıkan hangi meme sizsiniz gibi bi şey. hazırlıklı ol diye söylüyorum, tövbest allahım sen affet…
Konuşulacak o kadar şey varken ne bilim.

sen başlat bir konu, belki biraz değişirler. iyi ki yeni geldiniz, şu an çok durgunlar. havalar soğuyunca tutukluk oluyor, yaza doğru gör sen bi de. :(
Aman aman, konu açmayı düşünmüyorum henüz. Fikirleri söylemek yerine kendi fikirlerine dayatmaya çalışıyorlar. Ben zaten agresifim djddjdjdj geriliyorum

Kim abartmış ve özelini yazmış? Ben mi acaba? Eğer öyleyse hangi özelimi yazmışım @Ela ?

Büyük Iskender'in Gordion Düğümü'nü nasil actigini bilenler...
Olmazsa oldurtmak.Nookta.

Geri