W
Elmas Üye
pilav keyfi okudum
plaj olmasi gerekmiyor muydu
gorselleri de gormuyorum zaten
gorselleri de gormuyorum zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim ülkemizdeki insanların tuhaf bir eleştiriş şekli var.
Bu adamlar savaştan kaçmış ve Türkiye'ye sığınmışlar doğru. Ama savaştan kaçıp, Türkiye'ye sığınmış olmaları, onların ülkede rahatlıkla gezemeyeceği, işletme açamayacağı, denize giremeyeceği, eğlenemeyeceği anlamına mı gelir? Hep okuyorum, görüyorum: "Savaştan kaçıp plajda deniz keyfi yapıyorlar." filan. Eee? Adamlar zaten savaşı bırakıp, normal bir hayat yaşamaya geliyor, ne olması bekleniyor?
Ayrıca Kızılaykart ile yapılan ödemelerin, Türk vatandaşlarının vergi ödemeleriyle bir bağlantısı yok. Kızılay'a yapılan gönüllü bağışlar ile ödeme yapılıyor. Yani veren bağışçı, alan da ihtiyaç sahibi.
Suriyeliler üzerinde yapılan tacizci, tecavüzcü gibi algı operasyonlarına ise artık hiç girmeyeceğim. Bir kişinin veya bir kaç kişinin yaptığı sapıklıklar tüm topluluğa bağlanılamaz. Aynı şey Türk vatandaşları için de geçerli. Hırsızlık, taciz, tecavüz olayları bizde de var.
Öte yandan Suriyeliler arasında tacizcisi olduğu kadar işine ekmeğine bakan adamlar da var.
Biz Türkler, yıllar boyunca mazlumların yanında olduk. Bundan sonra da olacağına eminim. Destekliyorum. Onlar birer insan olduğu için destekliyorum.
İşin siyasi ve dış politika tarafına bakınca da, Erdoğan'ın Avrupa'yı Suriyelilerle tehdit ederek, elinde bir koz bulundurması benim çok hoşuma gidiyor şahsen.
Hakaret içerikli yorumlar kim yaparsa yapsın tasvip etmem hele bir yöneticiden bu gibi yorumları duymak hiç hoş değil şimdi ben buna nasıl cvp vermem lazım adam bana insan değilsin diyor burdaki görevler geçici sanal mühim olan güzel konuşmak güzel yorumlar yapmak admin olan saat bir işler e hakaret ettiği bakalım o nasıl bir yaptırım uygulanacak Emre Bursa'dan bak lütfen alenen hakaret ediyor adam bana
Sırf Tayyip Erdoğan getirdi diye
Müslüman kardeşine düşmanlık
besleyen, şirazeleri kayık
münafıkların şerrinden Allah bizi korusun
Bir kere benim açıklamalarımımın ucuz olduğunu iddia etmek sizin haddinize değil. Ancak sizin kendi fikriniz olabilir. Türkiye'de kayıt altına alınabilen sadece 3 milyon Suriyeli var. Bahsettiğiniz taciz tecavüz olayları da maksimum 100 kez yaşanmış olsun. O kadar yok ama olsun. Bu durumda sadece kayit altina alinabilen Suriyelilerin 30binde sadece 1'inin suçlu olmuş olabilecegini goruyoruz.
Yeri geldiginde "adalet" cigirtkanligi yapan agizlara sormak lazim. Kayit altina alinamayan Suriyelileri de sayarsak, toplamda 4 milyona yakin Suriyeliden 3 milyon 900'unu, sirf 100 kisinin karakteri bozuk diye suclamak hangi adalet sisteminde veya hangi vicdanda var?
Bu olaylar gayet te azinlik. Ustelik bir kismi da yukarida kanitladigim gibi tamamen karalama kampanyasi.
Bu arada ben Eminonu'nde calisiyorum. Orada dilenenleri de gayet iyi biliyorum. Hukumetin Suriyeloleri kontrol altinda tutamamis olmamasini degil, Suriyelilere yapilan karalama kampanyasini elestiriyorum.
Turkiye'de yasayan Suriyelilerin pskilojik veya fiziksel keyifleri de ne beni ne de sizi ilgilendirir. Emekli maasi alan adama "sen hic te emekli gibi gorunmuyorsun, senin emekli maasini keselim" diyemezsin.
Ote yandan, ben kimseye acimiyorum. Ulkelerarasi yapilan her yardimda çikar vardir. Hepsinde.
Biz Türkler, yıllar boyunca mazlumların yanında olduk. Bundan sonra da olacağına eminim. Destekliyorum. Onlar birer insan olduğu için destekliyorum.
Sırf Tayyip Erdoğan getirdi diye
Müslüman kardeşine düşmanlık
besleyen, şirazeleri kayık
münafıkların şerrinden Allah bizi korusun