Suriye'lilerin Pilaj Keyfi Yer Menekşe Plajı Turkey

Konu sahibi son olarak 1246 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pilav keyfi okudum :( plaj olmasi gerekmiyor muydu

gorselleri de gormuyorum zaten

bir ırkı sevmeyebilirsiniz . ama iftira atmayın .bende Suriyelilerin geri gönderilmesini istiyorum . ama iftira ve nefret kampanyası yapmıyorum

Bizim ülkemizdeki insanların tuhaf bir eleştiriş şekli var.

Bu adamlar savaştan kaçmış ve Türkiye'ye sığınmışlar doğru. Ama savaştan kaçıp, Türkiye'ye sığınmış olmaları, onların ülkede rahatlıkla gezemeyeceği, işletme açamayacağı, denize giremeyeceği, eğlenemeyeceği anlamına mı gelir? Hep okuyorum, görüyorum: "Savaştan kaçıp plajda deniz keyfi yapıyorlar." filan. Eee? Adamlar zaten savaşı bırakıp, normal bir hayat yaşamaya geliyor, ne olması bekleniyor?

Ayrıca Kızılaykart ile yapılan ödemelerin, Türk vatandaşlarının vergi ödemeleriyle bir bağlantısı yok. Kızılay'a yapılan gönüllü bağışlar ile ödeme yapılıyor. Yani veren bağışçı, alan da ihtiyaç sahibi.

Suriyeliler üzerinde yapılan tacizci, tecavüzcü gibi algı operasyonlarına ise artık hiç girmeyeceğim. Bir kişinin veya bir kaç kişinin yaptığı sapıklıklar tüm topluluğa bağlanılamaz. Aynı şey Türk vatandaşları için de geçerli. Hırsızlık, taciz, tecavüz olayları bizde de var.

Öte yandan Suriyeliler arasında tacizcisi olduğu kadar işine ekmeğine bakan adamlar da var.

Biz Türkler, yıllar boyunca mazlumların yanında olduk. Bundan sonra da olacağına eminim. Destekliyorum. Onlar birer insan olduğu için destekliyorum.

İşin siyasi ve dış politika tarafına bakınca da, Erdoğan'ın Avrupa'yı Suriyelilerle tehdit ederek, elinde bir koz bulundurması benim çok hoşuma gidiyor şahsen.

Yine ucuz dram ve sokak argümanları ile iddialarda bulunmuşsunuz.

Suriyelilerin yaptıklarını sanki milyonda bir yaşanmış gibi lanse etmeniz saçma, çünkü yaşanan taciz tecavüz yaralama ve diğer olumsuz olaylar hiçte azınlık değil.

Suriyeliler geçim zorluğu yaşıyor. Geçim zorluğu bu adamları kanunsuzluğa kadınları ve çocukları ise dilenciliğe hatta fuhuşa mecbur bırakıyor. Eminönü'ne yolunuz düşerse bir gezerseniz haklılığımı görürsünüz.

Gelelim plajda boy gösterenler gayet sağlıklı ve keyfi yerinde görünüyor. Hiç vatanını savaş almış yıkım görmüş gibi değiller.

Son paragraftaki saçmalığınıza gelirsek politika tehditle olmaz. Siz Avrupayı tehdit ettikçe avrupada halkta tepki veriyor. Verilen tepkiye de bakanımızı tutukladılar türklere zulmediyor diye lanse ettikçe avrupayı portakal keserek mesaj verdiğinizi sanıyorsunuz.

Ayrıca "Erdoğan Avrupa'yi Suriyelilerle tehdit ediyor" diyerek iki cümle önce acındırdığınız topluluğa veba yaftası yapıştırmanız ayrı bir tezatlık oluyor.

Politika ve strateji yoksunluğu sizi bu noktaya getirir. Aklıma gelmişken diğer müslüman ülkeleri ne kadar Suriyeli mülteci aldığını da yazar mısınız ?

şu türkiye olmasaydı Suriyelileri dağdaki kurtlar ve denizdeki balıklar yerdi . yorumları okuyunca daha iyi anladım . bunların yürekleri taş olmuş .

Suriyeliler bu ülkenin baş belasıdır ve bu bela gün be gün büyüyecektir.

Şu forumda on kişiye sorsam desem ki ; yan dairenize suriyeli bir ailenin taşınmasını ister misiniz diye onu da HAYIR der ama işte lafa geldi mi bazıları acayip samimi!!!

Biz Suriye'de onlar için savaşmıyoruz
ülkemizin bekası için savaşıyoruz

Sizin gibi adamlarla aynı kimliği taşımaktansa
onlarla yurttaş olmayı tercih ederim.

Araplar Kürtler bu coğrafyanın insanları
Bunlarla kardeşlik ve akrabalık bağlarımız var
Yeter artık ya insanı dellendirmeyin

bence bırakalım da yüzmeyi rahat rahat öğrensinler. botun battığı yerde yunanistana boğulmadan ulaşırlar belki. yoksa yapılacak ajitasyon daha ağır oluyor. :cici:

Ben istemiyorum aga saçları joleli ağızlarında sakız cak cak geziyorlar dövlet bakıyor nasıl olsa onlar naapsın neyse moralim bozuk akbil 2.60 olmuş biraz ağlıycam:D

Küresel emperyallerce, ülkeniniz kuşatılmış, malınız, ırzınız, canınız on paralık olmuş. Komşu ülkeye sığınıyorsunuz. Orada sizi istemezükçüler var. Bir dua burda edelim. Tanrı inşallah sizi o konuma düşürmez. Yaradan kimsenin yüreğinden merhameti almasın.

Hakaret içerikli yorumlar kim yaparsa yapsın tasvip etmem hele bir yöneticiden bu gibi yorumları duymak hiç hoş değil şimdi ben buna nasıl cvp vermem lazım adam bana insan değilsin diyor burdaki görevler geçici sanal mühim olan güzel konuşmak güzel yorumlar yapmak admin olan saat bir işler e hakaret ettiği bakalım o nasıl bir yaptırım uygulanacak Emre Bursa'dan bak lütfen alenen hakaret ediyor adam bana

Suriyelilere hakaret oluyor sende buna katılıyorsun
Bu insanların hakkını kim savunacak NightBlue
Gaza gelme iyi birisin

Sırf Tayyip Erdoğan getirdi diye
Müslüman kardeşine düşmanlık
besleyen, şirazeleri kayık
münafıkların şerrinden Allah bizi korusun

Esed taraftarlari ülkeyi terketmek zorunda kalsaydi ve Türkiyeye siginsaydi, Hepsi kardesi olurdu bazi tiplerin.
Bu tiplerin karsi olmalarinin sebebi, gelenlerin cogunun Sünni müslüman olmalari.
Suriyelilerin karistigi suc orani % 0,33 müs. Yani Islenen suclarin % 99,67 si Türk vatandaslari tarafindan islenmis.
Bunlarin derdi, Suriyeli falan degil, huzursuzluk cikarmak.

Sırf tayyibe taptığı için o ne yapsa doğrudur neye karşı çıksa yanlıştır sanan ve ileri derecede zeki!!! genellemeler yapan müşriklere ALLAH hidayet ve idrak nasip eder inşaALLAH ..

Ülkelerinde savaş var ve bunlar plaj keyfinde. Ben mi gidip savaşacağım? Onların vatanı değil mi? Hainlere sahip çıkıyorlar utanmadan!!!

Bir kere benim açıklamalarımımın ucuz olduğunu iddia etmek sizin haddinize değil. Ancak sizin kendi fikriniz olabilir. Türkiye'de kayıt altına alınabilen sadece 3 milyon Suriyeli var. Bahsettiğiniz taciz tecavüz olayları da maksimum 100 kez yaşanmış olsun. O kadar yok ama olsun. Bu durumda sadece kayit altina alinabilen Suriyelilerin 30binde sadece 1'inin suçlu olmuş olabilecegini goruyoruz.

Yeri geldiginde "adalet" cigirtkanligi yapan agizlara sormak lazim. Kayit altina alinamayan Suriyelileri de sayarsak, toplamda 4 milyona yakin Suriyeliden 3 milyon 900'unu, sirf 100 kisinin karakteri bozuk diye suclamak hangi adalet sisteminde veya hangi vicdanda var?

Bu olaylar gayet te azinlik. Ustelik bir kismi da yukarida kanitladigim gibi tamamen karalama kampanyasi.

Bu arada ben Eminonu'nde calisiyorum. Orada dilenenleri de gayet iyi biliyorum. Hukumetin Suriyeloleri kontrol altinda tutamamis olmamasini degil, Suriyelilere yapilan karalama kampanyasini elestiriyorum.

Turkiye'de yasayan Suriyelilerin pskilojik veya fiziksel keyifleri de ne beni ne de sizi ilgilendirir. Emekli maasi alan adama "sen hic te emekli gibi gorunmuyorsun, senin emekli maasini keselim" diyemezsin.

Ote yandan, ben kimseye acimiyorum. Ulkelerarasi yapilan her yardimda çikar vardir. Hepsinde.

Birincisi kendi fikrim; ucuz dram yaptığınız yönündeydi. Anlayacağınızı umduğum için belirtme gereği duymadım, ancak sonraki sefere belirteceğim.

Yargıya intikal eden taciz ve tecavüz sayısı 120'dir. Bakın sadece yargıya intikal eden kısmını tekrar tekrar okuyunuz. Ayrıca ülkede üç milyon suriyeli için suç oranı yapmanız komik olduğu kadar yanlıştır. Size göre sadece taciz vakaları mı suç sayılıyor ?

O oranın içine yaralama tehdit adam öldürmeyi de eklerseniz o oranın hiçte azımsanmayacak olduğunu görürsünüz.

Biz Türkler, yıllar boyunca mazlumların yanında olduk. Bundan sonra da olacağına eminim. Destekliyorum. Onlar birer insan olduğu için destekliyorum.

Burada ki yalanınızı da son paragraf ile itiraf ettiğinize göre inanın benim içinde bir sorun yok.

Şu durumu da sırf Rte yaptı normal buluyorsunuz. Kılıçdaroğlu ya da başkası yapmış olsa eleştire eleştire bir hal olurdunuz. Üstelik kendi insanın yoksulluk içinde tükenirken. :)

Siyasi amaçla girmelerine izin verildi. Sakat dış politikanın özürlü çocuklarıdır bunlar. Esad'ı devirecekler de emevi camiinde cuma namazı kılacaklar da vay bilmem Surıyiyeli kardeşlerimmiş de mişmiş. Suriyeliler insan olduğundan ötürü ben de yardım etmişimdir. Sonuçta sokakta kalanları da var, aç olanları da. Suriye yangınına en büyük bidonla benzini döken yalnız ülke kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri