Suriye'lilerin Pilaj Keyfi Yer Menekşe Plajı Turkey

Konu sahibi son olarak 1246 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya siz eğitim-öğretim almadınız, ya yaşınız küçük, ya da bizimle geyik muhabbeti ediyosunuz. Üçünden biri. Aklı başında bir insanın bunları demesi çok üzücü.

Eğitim aldım yaşım 24 bence eşşek kadar kızım küçülüp cebinize giremem mesela, geyik de yapmıyorum. Şu anda erkek arkadasım olmadıgı için aklımda başımda :D Seninle hemfikir olmayan herkes kör cahil oluyor heralde sana göre :D

Eğitim aldım yaşım 24 bence eşşek kadar kızım küçülüp cebinize giremem mesela, geyik de yapmıyorum. Şu anda erkek arkadasım olmadıgı için aklımda başımda :D Seninle hemfikir olmayan herkes kör cahil oluyor heralde sana göre :D

Size tavsiyem biraz tarih okuyun lütfen. Ve de Osmanlı İmparatorluğu senin izlediğin dizilerdeki gibi haremden ibaret değil.

Milliyetçilik duygusundan yoksun olmak ne kadar kötü bir şey. İnsan kendi ecdadından gurur duymalı. Neyse kıymetli vaktimi uyku sizden daha çok hakediyor hanımefendi. İyi geceler. Hoşça kalın.

Yarın öğlen millet uyansın ve umarım herkes de bu konuya girer ve senin bu saçma sözlerin karşısında tepkisiz kalmaz. Kıymetli vaktimi uyku sizden daha çok hakediyor hanımefendi. İyi geceler. Hoşça kalın.

Size tavsiyem biraz tarih okuyun lütfen. Ve de Osmanlı İmparatorluğu senin izlediğin dizilerdeki gibi haremden ibaret değil.

Ahahah şaka gibi insanları severim :D Ama dizi sevmem :D Okudugum kafi bu benim fikrim ne diye seni gerdi :D Vakti kıymetli olana bak forumda takılıyor :D Allah aşkına git uyu :D

Forumdakilere saygısızlık yaptıgınızın da farkındasınızdır umarım. Allah demeniz ağzınıza yakışmıyor onu da söyleyim. Her cümleme teker teker cevap veriyosunuz. Biraz da bütün olarak cevap verin.

Topraklarına bomba yağıyor adamlar plajlarda fink atıyor.
Bizim gençlerimiz askere gidecek, bu boğalar asalak gibi gezinecek.
Keşke biraz sığınmış gibi davransalar.

Tamam insani durum da arkadaş 3 milyon kişiyi kabul edecek başka bir ülke yok mu bizden başka. Bayramlarda rahatça girip çıkabiliyorlar, köpek gibi ürüyorlar tatil beldelerini istila edip vatandaşlarımızı, turistleri rahatsız ediyorlar yaşadıkları yerlerde huzursuzluk çıkarıyorlar, bu kadar tevazu gösterdiğin adamlar ekmek yediği kaba sıçıyorlar

Bu adamları ülkemize 'de facto' yoldan zorla bizler getirdik. Kendi ülkelerindeki savaşları körükleyerek, sınırları cihatçı örgütlere açarak çoğunun kentlerine köylerine savaşı ihraç ettik. ÖSO gibi örgütlere eğitimler verdik, silah, gıda, tıbbi vb. yardımlarda bulduk ve rejime karşı savaşa yolladık. Verdiğimiz desteği "ümmete yardım" adı altında meşrulaştırmaya çalıştık. "Önemli olan" siyasi çıkardı ve bu açıdan her türlü argüman kullanıldı. Dini görev dendi, milli görev dendi, insanlık görevi dendi, bilmem ne görevi dendi ve bu yolla başka bir ülkenin egemenlik hakkını ihlal ettik. "4 adam gönderirim, Türkiye'ye bilmem ne kadar füze attırıp savaş gerekçesi yaratırım" gibi kan dondurucu sözlerle insan hayatı üzerinden rant sağlanmaya çalışıldı. Savaşın kaçınılmaz sonucu olarak da bu adamlar göç etmek zorunda kaldı. Bir çoğunun akrabası öldü, kadınları kötü yola düştü, bazıları fiziki olarak, birçoğu da ruhsal olarak yaralı kaldı. Bunca olumsuzluğun vebali bu hale getirenlerin boynunadır.

Yaşadığımız bu sorunlar ve yurttaşlarımızın rahatsızlık duyduğu bu durum çok sıra dışı durumlar değil. Her savaşın kaçınılmaz sonucu "insani dramdır" yada diğer adıyla mülteci sorunudur. Adamları hem bu hale getireceğiz hem de "niye böyle yapıyorlar" cinsinden öyküneceğiz. Bence ülkemizde sorun çıkaran Suriyelileri suçlamak bir noktadan sonra yetersiz kalıyor.

Birileri "Suriye'ye gireceğiz"derken koca Suriye'yi ülkemize soktu. Kaçınılmaz olan şeyleri araplığa yada "savaştan kaçan vatan hainleri" gibi şeylerle parlatmak doğru değildir, temelsizdir.

Türk vatandaşıyım.
Türk'üm ama onlar kadar rahat yaşayamıyorum. Keyfimce deniz kum güneş yapamıyorum. Çalışmak zorundayım. Para kazanmak zorundayım. İnsani yardımı geçti bütün bunlar ekmek elden su gölden yaşamak diyoruz böylelerine. Esenyurt mini suriye olmuş durumda,sizden benden daha rahat ve bol kepçeden harcamalar yapıyorlar. Denize girmesinler demiyoruz ama eğer ülkende zulum gördüysen gittiğin ülkeye saygı duy,o ülkenin insanlarına saygı duy ve ona göre hareket et. Mesele deniz değil.
Merak ediyorum Allah korusun bizim ülkemizde onlardaki gibi zulum savas vs olsa bize kucak acacak ülke var mıdır ?
Zannetmiyorum ki olsun,düşene bir de biz vuralım yaparlar. İşin dini boyutunu karıştırmıyorum bile.
Kendi ülkemizde çöpten yemek topluyorsa insanlar kimse kusura bakmasın ben Suriyelileri hiç bir şekilde acınası bulmuyorum.

S mod ve Admin'imizden sosyal mesajlar icin tsk ederiz . :) okudum anladım kabul etmiyorum .Sanki savası Türkiye cıkardı gibi bir izlenim yaratılıyor aslı yok roketler atılıyordu Suriye topraklarından tabiki TC askeri girecekti oraya ama Esat a destek vermeliydi Türkiye diyer aktorlere degil yanlıs yapıldı ve Türk halkı cekiyor maddi ve manavi hertürlü olaylari .Hükümetin yanlıs politikaları halen sürüyor.Eyer Suriye parcalanırsa düşünmek bile iştemiyorum Altta İsrail katil devlet üste Kürtler devlet kuracak Büyük Kürdüstan Alttada Büyük İsrail kurulacak hep mükümetin yanlıs politikalarının yüzünden Esat umarım gitmez yoksa Irak dan daha kotü olacak ve olay TC yede sıcrıya bilir

Plajdan çıktıktan Floryanın elit sokaklarında koloni halinde üstü çıplak halde dolanmalarına çok gülüyorum :D

Her zaman diyorum.
Ülke olarak kapı açmamız tabii ki erdemlik ama belli bölgelerde tutulmalıydılar savaşları bitene kadar.Ülke sınırlarında kamplar halinde yemek içmek ihtiyaçları karşılanarak bulundukları yerden ayrılmama kaydıyla tutulabilirdiler.Kazanç sağlayan Turistlermiş gibi ülkenin dört bir yanına saçıldılar ve savaş zorluk demeden korunmadan sevişiyor ve çoğalıyorlar.Kadının yemeğe parası yok çocuk doğuruyor.Bu kadar kontrolsüzce alınmalarını ve çoğalmalarının ileride verebileceği sosyolojik zararları ısrarla görmeyip hala bu durumu normal görenlerle tartışmak dahi istemiyorum.Artık dalga geçtiklerini düşünüyorum.
Bir insan bu kadar parti sevdalılığından mantık ilkelerini çiğnememeli.

Çok değil 5 yıl sonra Hatayı isteyecekler.
Çanakkale de biz de savaştık bu topraklar bizim hakkımızı istiyoruz :)

Yok Türkiye cok yardım sefer yok o paralar Türk halkından yardım olarak onlara gidiyor merak ediyorum eyer oraya bu paraların popalandıgını bilse halk halen bilmeyenler var gorülüyor hic yardım ederlermiydi Yazık canım ülkeme heryer bunlarla doldu tastı artık hic bir yerde rahat yok adamlar sanki sarmasık gibi sardı ve sivri sinek gibi Türk milletinnin kanını emiyor hala bunu yardım mı diyelim ne yardımı somürüyorlar niye AB iştemiyor işte bundan yeter demek bu kadar zor mu adamlarda ne vergi vermek var nede kanuna saygı gecen polis arkadas geldi sordum burnuna ne oldu suriyeli biri vurdu kactı 1 haftadır arıyoruz adamı yok bulamıyoruz tabi diyor bulamayız herkezi aldılar kimin ne oldu belli degil ?

Bu memlekette saat satan zencilerde var yıllardır bir günden bir güne suça karıştıklarını görmedim veya onlardan rahatsız olan birilerini

siyahileri kıskanıyorum uzun adamlar çünkü her neyse :D
uzun yıllardır (uzun yazınca kusura bakmayın hemcinslerim :D ) bu ülkedeler ama suça karışmışlıkları her insan gibi elbette vardır ama şu son 2 yıldır suriyelilerin işlediği suçlar kadar değildir.

Dağdan gelip bağdakini kovma durumu söz konusudur.

Kendi ülkemizde Mülteci gibi yaşıyoruz.

peki değerli forum arkadaşlarım, kafama takılan bir soru var
haklı mıyım haksız mıyım bi müzakere edelim.

şimdi suriyeliler ülkemize geldiler, diyelim bunlara yapılan aylık yardım toplam 1 milyon olsun, sallıyorum yardım yapılan parayı

yahu her gün neredeyse faklı farklı sokak başlarında yaşlı kadınlar, evsiz insanlar, dilenen insanlar var

neden bunlara yardım yapılmadı, yapılmıyor?

illa ülkemizde ki biri/birilerine yardım edilmesi için TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı OLMAMASI mı gerekiyor?

kendi vatandaşına yardım edilmemesi, diğer insanlara yardım edilmesi, IRKÇILIK, ADAM KAYIRMA dan başka bişey değildir.

yani tamam bizim vatandaşımız olmayan yabancı ülke vatandaşlarına da yardım edelim, hiç birini ayırmadan, İNSAN olarak hepsini görelim.

Sadece kendi vatandaşımıza yardım edilmemesi zoruma gidiyor.

İşte algı.
Ankara Demetevler'deki olay aslında inşaatta çalışan Iraklı Türkmenlerin maaşlarının verilmemesi. Maaşının ödenmemesi üzerine başlayan kavgayı, Suriyeliler dediler Tecavüz-tacizci diyerek ortalığı karıştırdılar.

"Türkmenler orada ölüyor, Suriyeliler burada keyif yapıyor" diyerek yarı fiyata çalıştırdığı TÜRKMENLERİN hakkını yemenin üzerini kapatmaya çalışmak böyle birşey.

Üzerlerine oynamaya devam edelim bakalım neler olacak.

Kaynağınız nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri