ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben onu okumayı cok seviyorum. Eğlenceli ve kültürlü kız. Böyle büyüklenmiyor oluşu yakalıyor beni.

Ne zaman denk gelsem Zühal Olcay' ın seslendirdiği Güzel Süreyya şarkısı geliyor aklıma.

Kızlar sürekli birbirinize iltifat etmekten bıkmadınız mı? Size diyorum Ale-sürro

Kızlar sürekli birbirinize iltifat etmekten bıkmadınız mı? Size diyorum Ale-sürro
Bıkmadık galiba.

images

ara sıra sadece nasıl olduğumu sormak için bile yazar.. iki satır yazışırız, iyi olduğumuzu biliriz, o bize yeter. vefalı insanların yeri bende hep ayrıdır, canım sürikim de onlardan<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
En sevdiğim, canım Süreyyam. Benim biricik dostum, iyi ki varsın tatlım.
Günlük sohbet dozunu almadan uyuyamam :) benim biriciğim. Herkes yerim demiş, ben ham yaparım..
Seni seviyorum.

Ben de seni seviyom Cafom.<3

O kadar güzel ki ışıl ışıll
Asla boş muhabbet eden biri değil
Bilgili
Arada yazılarını okurken googlelamamak imkansız…
Seviyorummm :*

Hayatımda beni hayal kırıklığına uğratmayan nadir insanlardan birisi, çünkü ne istediğini de ne istemediğini de çok iyi biliyor.. bakmayın ketum durduğuna, pamuk gibidir Süreyyam.
Çoğu zaman, okyanusta kağıttan bir gemi gibi, bir o yana bir bu yana savrulur olduğum anlarda, hemencecik koşarım ona, dökerim içimi.. çözüm yolu da bulmak değil amaç, güvenilir olduğunu bilmek ve bunu hissetmenin verdiği huzur çok başka..
Uzun zamandır hayatımda hiç bu kadar düzenli günaydın yazmadım, geceleri de, iyi geceler :) düzenli hayat kurmak evlilikte değil çocuklar, harika bir kamki de ahaha. İyi ki..
Yıpranmış kadınların hayat hikâyelerini dinlemeyi bıraktığım günden beri, Süreyya dinliyor benim hikâyeleri.. anlatsam roman olur derler ya, tam da öyle. Ah şu yaşanmışlık hikâyeleri..
Hayatımızdan binlerce insan geçiyor, çok az kişi kalıyor hayatımızda, iyi insanlar biriktirmek gerek, ve hayatınıza değer katan kişiler ile yola devam etmek.. bir gün yolumuzun tamamen kesişmesi umuduyla, güzel yüzün hep gülsün canım Süreyya.

Bu forumun bilgi kütüphanesi kendisi bakmayın öyle sert vs durduğuna tanımadan sevemezsiniz. Cidden sevip değer verdiğim biri çok sinirlidir bir konuda kavga etmiştik sonra ortak arkadasımıza demiş Ender e haksızlık ettim vs . İlk haksızlık eden sen değildin ya @Süreyya neler gördük burada belki sen sadece sana açılan pencereden baktın ama birde onun arka yüzü vardı. Artık bak abla demiyorum sana kızmasın:p
Unutmadan yazayım ne sen nede ben star olmadık ama ^^ Ablamız Star ^^

mutlu kal suriyeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri