Hayatımda beni hayal kırıklığına uğratmayan nadir insanlardan birisi, çünkü ne istediğini de ne istemediğini de çok iyi biliyor.. bakmayın ketum durduğuna, pamuk gibidir Süreyyam.
Çoğu zaman, okyanusta kağıttan bir gemi gibi, bir o yana bir bu yana savrulur olduğum anlarda, hemencecik koşarım ona, dökerim içimi.. çözüm yolu da bulmak değil amaç, güvenilir olduğunu bilmek ve bunu hissetmenin verdiği huzur çok başka..
Uzun zamandır hayatımda hiç bu kadar düzenli günaydın yazmadım, geceleri de, iyi geceler

düzenli hayat kurmak evlilikte değil çocuklar, harika bir kamki de ahaha. İyi ki..
Yıpranmış kadınların hayat hikâyelerini dinlemeyi bıraktığım günden beri, Süreyya dinliyor benim hikâyeleri.. anlatsam roman olur derler ya, tam da öyle. Ah şu yaşanmışlık hikâyeleri..
Hayatımızdan binlerce insan geçiyor, çok az kişi kalıyor hayatımızda, iyi insanlar biriktirmek gerek, ve hayatınıza değer katan kişiler ile yola devam etmek.. bir gün yolumuzun tamamen kesişmesi umuduyla, güzel yüzün hep gülsün canım Süreyya.