Hasniktir la.Sinsi..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hasniktir la.Sinsi..
Ayıp lnHasniktir la.
Kes.Ayıp ln
Kestim..
Aşksin yaaaaa.Süreyyacım sen değil kıvırcık gsli olsan bile sempati duyardım…
"Ayakta ölmek,dizlerinin üzerinde yasamaktan iyidir"..cümlesi ile baslamisti kavga.dddKendisiyle olan tanışıklığım bundan 5-6 yıl öncesine dayanıyor. Siyasi bir konu üzerinde kavga ile başlayan, zamanla daha da gıcık olmuş, sonra birden ne olduysa ortalama muhabbet ve oradan da dostluğa evrilen bir noktaya gelmiş ve büyük dostluklar kötü bir şeylerle başlar sözünü bir kez daha bana kanıtlamış kişidir. Kavga konusunu hatırlar mı bilmiyorum ama zapatistalar ile ilgili bir şey olduğunu hatırlıyorum. Bu yüzden kendisiyle kavga ettiğimi bilse marcos(yaşıyor mu emin değilim) mezarından çıkıp “sizin gibi iki kişinin benim yüzümden kavga etmesi ağırıma gidiyor” deyip bizi barıştırmaya kalkardı. Birikimine diyeceğim yok lakin beni çok yoruyor. Ben bir cevap yazana kadar Mevlana gibi sabır taşına dönüp yazdıkça yazarken o ise Yunus misali 3-5 cümle ile beni çıkamayacağım sokaklara atıyor. :ddd yine de ona yazdırabiliyor olup okuyabiliyor olmak büyük bir şans benim için ki bence herkes için. Çok değer verdiğim ve hepsinden öte saygı duyduğum biri olarak kendisiyle diyalog halinde olmaktan ötürü mutluyum. Hep mutlu olsun.
Süreyya ile ilk günden beri inişli çıkışlı ama harika bir ilişkimiz var, son zamanlarda ise zirve yaptı desek yeridir.
Onu güldürmeyi seviyorum, forumda şımarık olduğum zamanlarda hep o var.
Keskin bir karakter izlenimi verir, aslında da öyledir ama yaklaşmasını bilirsen pamuk gibidir. Vicdanlı bir kadın, birçok konuda ayrı noktalarda olsam da bir şekilde ortak noktada buluşuyoruz.
İki balık burcu olarak birbirimize çok benzemiyoruz aslında.. ben klâsik balık, aman dünyayı su basmış ördeğin şeyin de olur mu? O, aman hâlâ iş ve kariyer kovalama peşinde.. lan bırak bu işleri diyorum sürekli
Güzel bir şarkı bırakalım o zaman, ara ara bu sayfada buluşuyoruz, gelip dinleriz..