ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar ne güzel seni tanımak güzel yazmışlar... demek ben bir de tanısam...

Biraz önce sevgili Sanem hanımcığım ile sohbet ederken attığın şarkının bildirimi geldi, bir dakika dedim Süreyya hanımcığım bana şarkı göndermiş, dinleyeyim dedim. Ve çok sevdiğim bir sanatçının keyifle dinlediğim şarkısı, teşekkürler canım.
Birkaç gündür sana şu şarkılar paylaştığın bir sayfan var ve nerede diyorum.. yaklaşık bir haftadır belki de daha fazladır o sayfayı aktif görmedim, oraya bırakmak istediğim bir şarkı vardı ama o duygular şu an yok oldu, muhtemelen başka şarkı bırakırım. Anı yaşamayı seviyorum ne yapayım.
Daha önce yakışıklı ve balık burcu olduğumu söylemiştim herhalde, olsun bir kez daha yazmam kimseye zarar vermez :)
Geçen ne geldi aklıma, daha doğrusu dikkatimi çekti ve bizim Psinoza ile paylaştım, ona dedim ki. Ulan Süreyya foruma alengirli şeyler yazıyor, ne bileyim bazen felsefik kimi zaman mitolojik işte aslına bakarsan ilgi çekici şeyler dedim, bir bakıyorum etkileşim bir veya iki.. ama Run seninle flört edilmez, daha filirt yazamıyorsun dediğinde en az beş.. haha ha ha dedim.
İroni mi yaptım, sahi neydi ironi :) ha ha ha. Neyse bu başka konu, arada bana salça ol canım ve başkalarını mutlu et, birilerini mutlu etmek iyidir, güzeldir.
Kahvaltı şeyini unutma aman ha, Türkiye'ye gelince ışık hızıyla bulacağım seni, uluslararası arkadaşlık işlerine ara vermiştim uzun zamandır seninle yeşerecek her şey :)
Hâlâ bana şu siyasi düşüncelerini, müzik zevkini anlatmanı bekliyorum, net bir şekilde ama. Çok karmaşık müzik zevkin var, toplumsal ve siyasi olaylara bakış açın garip, çoğu şeyin uymuş olsa da bazen garipsin diyorum. Ama müzik konusunda harika birisin, eski arkadaşlarım yabancı müzik dinlerdi, şimdi hepsi bana benziyor.
Daldan dala atladım, ne yazdığımı da bilmiyorum. Sarhoş değilim, çerez yiyorum.
Aslında şarkı atıp gidecektim de yazmaya başlayınca durmadım, neyse kısa bir şey gelsin önce Nazım'dan.

Sonra aramıza şehirler girecek
Hiç karşılaşmayacağız
Tesadüfler bile bir araya getirmeyecek
Sonrada belki birimiz öleceğiz, diğeri hiç bilmeyecek..

Biz yine de Titanic çalgıcıları gibi şartlar ne olursa olsun işimize bakalım, bir şarkı bırakıp gidelim, selam ederim canım.

Son düzenleme:
@Süreyya hanimcigim forumun bana kazandirdigi en degerli insanlardan, Onunla iken egleniyorum ogreniyorum herseyden onemlisi ona cok guveniyorum. Hep var ol canim benim 5b3bb6f85520319be6e4f9e262d451a7.jpg

Bazen böyle ciddili ciddili smileysiz sorular sorup kendimi sorgulatiyor. Psikopat olduğumu dusunmuyor insalla.
Bunu bana tanıdığım tanımadığım çok kişi dedi Süreyya niye acaba? Lise koridorlarında hiç tanımadığım bi kız kolumdan cekip 'sen psikopatsin' demisti. Kimseyi de kesmedim,ağzımdan küfür kolay kolay çıkmaz, eleştirel acıdan rö ro ro kabadayı bi tip değilim, içten pazarlikli demek bunun yanında daha makul olabilir. Bi şeyleri farkında olmadan çok belli ediyorum galiba -.-

Farklı bakış açısına sahip. Bazen bunu abartsa da , farklılık getirdiği aşikar.
Demişim ta 2019 yılında.
Önceleri kendisini okurdum ama pek pozitif enerji alamazdım. Rumuzunu gördüğümde soğuk, suratsız biri tasavvur ederdim. Boğaların iyi öpüştüğüne dair çıkışıyla daha bi güler yüzlü, pozitif buluyorum kendisi :D
Beceremediğim şakalarımı bir yana bırakırsam kendisini ilgiyle okumaya devam ediyorum.

Demişim ta 2019 yılında.
Önceleri kendisini okurdum ama pek pozitif enerji alamazdım. Rumuzunu gördüğümde soğuk, suratsız biri tasavvur ederdim. Boğaların iyi öpüştüğüne dair çıkışıyla daha bi güler yüzlü, pozitif buluyorum kendisi :D
Beceremediğim şakalarımı bir yana bırakırsam kendisini ilgiyle okumaya devam ediyorum.
Sen beni bi de acilinca bi görsen.ddd

Bazen böyle ciddili ciddili smileysiz sorular sorup kendimi sorgulatiyor. Psikopat olduğumu dusunmuyor insalla.
Bunu bana tanıdığım tanımadığım çok kişi dedi Süreyya niye acaba? Lise koridorlarında hiç tanımadığım bi kız kolumdan cekip 'sen psikopatsin' demisti. Kimseyi de kesmedim,ağzımdan küfür kolay kolay çıkmaz, eleştirel acıdan rö ro ro kabadayı bi tip değilim, içten pazarlikli demek bunun yanında daha makul olabilir. Bi şeyleri farkında olmadan çok belli ediyorum galiba -.-
Hayir psikopat degil.
Senin insanlarin perde ardi,maskesiz hallerini ortaya cikarmaya calistigini düsünüyorum.Ve bu olay sana inanilmaz haz veriyor.
Kendine ait bir evrene girdigin izlenimi birakiyorsun bende o halin ile.
Hep bir kusku ile yaklasiyorsun.
Caktirmadan didiklemen,bir dedikodu olsun diye degil de,kendini tatmin edebilme adina,insanlarin altini üstüne getirmeye calisiyorsun.Hep gizlinin, gizemin pesindesin.
Senin fitratin böyle.Yorucu olsa gerek.
Cogunda olabilir bir durum fekat sende agir basiyor.

Sen de bir kayıpsın. İki yazıyordun "Yabani" ile paslaşıyördunuz. Çık gel.f

nereye gitti acaba benim yaşama sevincim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri