Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Demişim ta 2019 yılında.Farklı bakış açısına sahip. Bazen bunu abartsa da , farklılık getirdiği aşikar.
Sen beni bi de acilinca bi görsen.dddDemişim ta 2019 yılında.
Önceleri kendisini okurdum ama pek pozitif enerji alamazdım. Rumuzunu gördüğümde soğuk, suratsız biri tasavvur ederdim. Boğaların iyi öpüştüğüne dair çıkışıyla daha bi güler yüzlü, pozitif buluyorum kendisi
Beceremediğim şakalarımı bir yana bırakırsam kendisini ilgiyle okumaya devam ediyorum.
Görür müyüm peki?Sen beni bi de acilinca bi görsen.ddd
Hayir psikopat degil.Bazen böyle ciddili ciddili smileysiz sorular sorup kendimi sorgulatiyor. Psikopat olduğumu dusunmuyor insalla.
Bunu bana tanıdığım tanımadığım çok kişi dedi Süreyya niye acaba? Lise koridorlarında hiç tanımadığım bi kız kolumdan cekip 'sen psikopatsin' demisti. Kimseyi de kesmedim,ağzımdan küfür kolay kolay çıkmaz, eleştirel acıdan rö ro ro kabadayı bi tip değilim, içten pazarlikli demek bunun yanında daha makul olabilir. Bi şeyleri farkında olmadan çok belli ediyorum galiba -.-
Görürsün sen.Görür müyüm peki?
Celal Şengör’ün oğluna kaçmış…Sen de bir kayıpsın. İki yazıyordun "Yabani" ile paslaşıyördunuz. Çık gel.f
Sana küstü gelmicek artik surinereye gitti acaba benim yaşama sevincim...
Ne yaptın, itiraf et.nereye gitti acaba benim yaşama sevincim...
O nasıl bi zevk öyle..yazışan biz zevk alan senNe yaptın, itiraf et.
Yabani ile yazışmalarını özledim...
Yazın Kaş'a düğüne bekleriz... şahidim olur musun şampiyonlar ligi?Ne yaptın, itiraf et.
Olurum da bundan Süreyya'nın haberi var mı sevgili Arif. AksmdjYazın Kaş'a düğüne bekleriz... şahidim olur musun şampiyonlar ligi?