Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi cay icebiliriz bence.PpAnnem bu sene beni ziyarete geldiğinde dört adet çiçek emanet etti.
Bir tanesi çok az su istiyor.
Bir tanesi çok su istiyor.
Bir tanesi gün aşırı su istiyor.
Bir tanesi de az su ve çok güneş istiyor.
Bu canlıların dengesini kurabilmek ve yaşamlarına devam etmesini sağlamak için sürekli taktik ve planlama yapıyorum.
Süreyya benim için böyle işte.
Sürekli kafamı çalıştırmamı, sürekli ona farklı hamleler yapmamı, asla ihmal etmememi sağlıyor.
Süreyya aslında hayatımın her anında gibi ama aslında hiç yok gibi.
Flörtleselim mi Arif bey?Dünya benim için Süreyya'nın etrafında dönüyor.
Flörtleselim mi Arif bey?
O kadar selam gönderdim duydum ki hiç birisi iletmemiş, ben de kendim gelip bir selam edeyim dedim. Umarım iyisin ve her şey yolunda Süreyya hanım, bir şarkı ile eşlik edeyim sana.
Çünkü ben Süreyya'nın bazen gölgesi, bazen duyguları, bazen kelimelerinde sakladığı noktalama işaretiyim...Bir de şeyi farkettim Süreyya ne zaman bir mesajıma emoji ile tepki verse hemen arif de aynısını yapıyo...taklitci arif....
Nasil yapiyorsun bunu..bana bir ara anlatir misin Arifciğim.?Çünkü ben Süreyya'nın bazen gölgesi, bazen duyguları, bazen kelimelerinde sakladığı noktalama işaretiyim...