ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi olabilen ve her şeyde ılımlı bir yan taşıyan, bilgi ile amel ederken alçak gönüllü de kalabilen, hatırşinas, değerli insan.
İyi ki varsınız.

Annem bu sene beni ziyarete geldiğinde dört adet çiçek emanet etti.
Bir tanesi çok az su istiyor.
Bir tanesi çok su istiyor.
Bir tanesi gün aşırı su istiyor.
Bir tanesi de az su ve çok güneş istiyor.
Bu canlıların dengesini kurabilmek ve yaşamlarına devam etmesini sağlamak için sürekli taktik ve planlama yapıyorum.
Süreyya benim için böyle işte.
Sürekli kafamı çalıştırmamı, sürekli ona farklı hamleler yapmamı, asla ihmal etmememi sağlıyor.
Süreyya aslında hayatımın her anında gibi ama aslında hiç yok gibi.

Annem bu sene beni ziyarete geldiğinde dört adet çiçek emanet etti.
Bir tanesi çok az su istiyor.
Bir tanesi çok su istiyor.
Bir tanesi gün aşırı su istiyor.
Bir tanesi de az su ve çok güneş istiyor.
Bu canlıların dengesini kurabilmek ve yaşamlarına devam etmesini sağlamak için sürekli taktik ve planlama yapıyorum.
Süreyya benim için böyle işte.
Sürekli kafamı çalıştırmamı, sürekli ona farklı hamleler yapmamı, asla ihmal etmememi sağlıyor.
Süreyya aslında hayatımın her anında gibi ama aslında hiç yok gibi.
Bi cay icebiliriz bence.Pp

Ruhu derin, insanı her haliyle anlayan ve kucaklayan ve bir o kadar da alçak gönüllü olan.
İyi ki varsınız Süreyya hocam. :emoji_tulip:

Sux'un yazdigina katiliyorum. bende de aynen oyle bi hiss birakiyor. daha once "ustteki uye hakkinda ne dusunuyorsunuz?" konusunda da yazmistim dusuncelerimi. onlar da degismedi.

bazen belirli bir ortamda bulundugunda cok alakasiz bir insan gorursun orda. boyle bir insanin burda ne isi var acaba? diye aklindan gecer. disardan bakinca kendisine, o bulundugu ortama yakistiramiyosun cunku daha yuksek ve farkli yerlerde goruyosun o kisiyi aslinda. oyle goruyorum kendisini de.

bazi yazdigi kelimeler ve kullandigi laflar bana cet alemini hatirlatiyo. orda ki erkeklerin kullandigi laflari hatirlatiyo dogrusu.

herseyin farkinda gibime geliyo. HERSEYIN. bunun da ona mutluluk getirdigini zannetmiyorum. baskalarinin tecrubelerinden ogrenen kisi oldugu kesin. illa kendisi yasamis olmasi gerekmiyo. ask mesk konusunda ise bulundugu ortamlarda kesinlikle ona denk birisi yok. nerden biliyorum diye sorsaniz oyle hissettim diyelim.

O kadar selam gönderdim duydum ki hiç birisi iletmemiş, ben de kendim gelip bir selam edeyim dedim. Umarım iyisin ve her şey yolunda Süreyya hanım, bir şarkı ile eşlik edeyim sana.

O kadar selam gönderdim duydum ki hiç birisi iletmemiş, ben de kendim gelip bir selam edeyim dedim. Umarım iyisin ve her şey yolunda Süreyya hanım, bir şarkı ile eşlik edeyim sana.

Hos geldiniz Run beycim.
Haberlerinizi aliyordum.Selam da iletmistim.
Sizi görmek güzel.

Sinirlendiği zaman eşittir ben...
Dominant bir kadın, hükumet kadın tabiri Süreyya için yazılmıştir... Cok fazla kişisel muhabbetimiz olamasa da bir türlü, gözlemim altındadır... Severim zeki yorumlarını, esprilerini. Bir de şeyi farkettim Süreyya ne zaman bir mesajıma emoji ile tepki verse hemen arif de aynısını yapıyo...taklitci arif....

Her günün ayrı güzel ve neşe dolu geçsin...

Çok fazla insanla muhatap olmayı sevmem inceler seçerim ve iyiki dediğim, herşeyi konuştuğum, kendimi rahatça ifade edebildiğim bir kadın kendisi belirli çizgileri var öyle olmasıda gerekli ayşe fatma hayriyeden ayıran özelliğide bu zaten severek takip ediyor ve paylaşımlarını çoğaltmasını istiyorum onu okumak cidden zevkli :)

Bir de şeyi farkettim Süreyya ne zaman bir mesajıma emoji ile tepki verse hemen arif de aynısını yapıyo...taklitci arif....
Çünkü ben Süreyya'nın bazen gölgesi, bazen duyguları, bazen kelimelerinde sakladığı noktalama işaretiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri