ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2194 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumsal yuvamız
Süreyya anamız : )

Hala forumsal diyorum Süreyya , alışkanlıklar kolay kolay değişmiyor.

Eeee nerdesin sen ??

Forumdan neden gitme ihtiyacı hissetti acaba, biraz kafa dinleyip geri gelmesini isterim. Her ne kadar benden hazzalmasa da forum Süreyya gibi üyelerle güzel.
Beni yok say'mış olabilirsin ama forumu yok say'ma (:

Sürik hanımcığım nereye gitti ya? Ne demek gitmek? Ne demek kapıyı suratımıza çarpmak? Lütfen geri dönsün! kim gitmesine sebep olduysa çıksın kılıçlarımız konuşsun!

Az önce konuştum kendisiyle, geleceğini pek sanmıyorum.
Biraz da böyle denesin.
Hakkındaki düşüncelerimi kendisi biliyor <2+1

vakti zamanında sohbetimiz samimiyken katıla katıla gülerek ağız kaslarını yoran ve son zamanlarda takındığı tavrın aksine pekala pozitif ve şahsına münasır takınan biriydi ve hep iyi niyetli olduğunu düşünürdüm. En son yaşanan banlanma hadisemden sonra yazdığı yorumunda bir süredir bünyemde yarattığı hissin tercümanı olarak artık iyi niyet güttüğünü düşünmüyorum. Şahsi olarak karar vermesi bir kenara dursun, birey olarak ne kadar entelektüel olsa da tarafgüzar ve -işine gelen- tarafların kadınıdır. yazdığım ya da yaptığım şeylere beğeni, kahkaha ya da başka bir tepki attıktan sonra onları geri çekebilen, içten içe pasif agresif bir tarafı olduğunu ve bunu kimsenin görmediğini sanan birisi, imalı bir şekilde zekice olmayan postları da silmeyin diyen bu hanım efendinin amgorun çıkartmasını unutmadık. acaba onu da zekice olmadığı için mi silmişlerdi.

Tam olarak birbirinizi tanıma fırsatı bulamazsak ta göremeyince eksikliğini hissettiğim bir arkadaş.
Tekrar Forumda gördüğüme sevindim.

Tanrı size istediğinizi verir. O ise ihtiyacınız olanı...

Uzun zamandır yazmak istediğim fakat ne yazacağım noktasında kelimelerin, hissettiklerimi ifade etmeye yetmeyeceğini düşünmem sebebiyle vazgeçtiğim bir sayfa. Süreyya’yı Mariana Çukuru'na benzetmiştim bir mesajımda. Derin aynı zamanda gitgide içine çeken, içinde kaybolduğun bir betimlemeye en uygun benzetmenin bu olabileceğini düşünmüştüm. Yanıldığımı da düşünmüyorum. Bir dünyadan çok daha fazlası Süreyya, birkaç dünya..Schopenhauer'la bir sohbet sonrası yolu foruma düşmüş ve alıştığı için de gidemiyor gibi.. Gitmiyor gibi, gitmemeli de. Derin bir sohbetimiz olmadı fakat bakış açısı, tetkikleri, tanı ve tanımlamaları o kadar hoş ki enerjisini daima hissetmek isterim. Foruma yaydığı muazzam ışık hep var olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri