ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dışarıdan bakınca biraz soğuk görünse de tek kelime ettiğinde çözebiliyorsun aslında kendisini. Bence o çok samimi, sıcak ve dürüst bir kadın.Seviliyorsun Süreyyacım :*

Benim burada mesajım var mı yok mu bilemedim ama yine yazmak istedim. Yoksa da ilk olsun.
Süreyya hanımı ilk gördüğüm zamanlardan beri beğenirim. Karakterini,bazen o harika atarlarını,bilgisini,sohbetini...-gerçi benden çok piss gökhanla sohbet ediyordu ama olsun-
Yüzünü görmek nasip olmadı bana ama kıvırcık bir hatun olduğunu yanılmıyorsam bir yerde yazmıştı ve kıvırcık bir kadın üç beş adım önde başlar hayata... -avunma çabamı seveyim-
Bilmediğim birçok müzik paylaştı,kendisi bilmez ama paylaştığı çoğu parçayı dinleyip listeme eklemişimdir,beğeni de çok vermedim buna rağmen hele bendeki sinsiliğe bak.

Bir parça da bırakıp kaçayım...
-bu gruba aşık biriyim hangi şarkısını atacağımı şaşırdım konuyla alakalı olsun radyo gibi kızsın maşallah diye bunu paylaşıyorum-

Her şey gönlünce olsun süreyya hanım.
Hiç değişmeyin.
Ben sizi böyle çok seviyorum.
Sonunu da getirmek istemiyorum cümlelerin...
Tamam yeter tekrar görüşmek üzere...

En kisa sure icerisinde aramiza donmesi dilegiyle.

images

Yine gel akşam üstü
Gece sabaha varmadann

Çok saygı duyduklarımdan kendisi. Hemen gel hemen. Öptüm çok çok

Muhabbetini aşırı aşırı seviyorum ya :) ve sezgilerimizin bu kadar kuvvetli olması sadece bir rastlantı olamaz diye düşünüyorum. Süreyya hanımcım siz anlatın ben hep dinliyeyim sizi.

Bir iki gündür forumda göremiyorum kendisini ya da denk mi gelemedik acaba? @Süreyya hanımcım size bir şarkı bırakıp kaçıyor ve gözlerinizden öpüyorum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri