Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
acil şifalar diliyorum da alıp okumuyorsan bağışla bebeyim hı?
Etmeyi de seviyorum yazar insan oraya..Ben kitap almayı da kitap hediyesi almayı da çok seviyorum ya.![]()
Yooo lüks değil. Uyumadan önce yarım saat ayırsan her gün okunur. Öyle 7/24 tabii ki okunmuyor. Arada motivasyon kaybı da oluyor mesela ama okunuyor.Etmeyi de seviyorum yazar insan oraya..
Merak ediyorum bu insanlar kitapları hangi zaman diliminde okuyor..
Bugün yemek yap, bulaşık, evi toparla derken akşam oldu, çay koydum içiyorum ve gündeme bakıyorum aha gece oldu..
Bu ülkede kitap okumaya zaman ayırmak çok lüks..
Nasıl yok, forumun hepsi kitap kurdu.. çok hediye etmek istersen bana gönder.. okur özet anlatırımYooo lüks değil. Uyumadan önce yarım saat ayırsan her gün okunur. Öyle 7/24 tabii ki okunmuyor. Arada motivasyon kaybı da oluyor mesela ama okunuyor.
çevremde kitap seven biri yok.
Forumdakiler bana hediye etsin fjjfjfNasıl yok, forumun hepsi kitap kurdu.. çok hediye etmek istersen bana gönder.. okur özet anlatırım![]()
Kendi yorumumu da görmüş oldum ve sayı biraz azalmış olsa da halen okumam gerekenler fazla sayılır, bu yıl hedefim de elimdekileri bitirmek olsun.Kasım sonu itibari ile yeniden kitap okumaya zaman ayırabileceğim bir sürece gireceğim. Okunmak için bekleyen kitap sayısı arttı ve yoğunluktan kurtulup başlamam gerekiyor.
Konu bana hitap ediyor ve mutlaka alıp okuyacağım, sonrasında da yorumumu yazarım.@Lefty
Forum'da son dönemde aramızda geçen sohbete bakaraktan Özgür Mumcu'nun Dünyalılar eserini rahatlıkla sana tavsiye edebilirim. Henüz bitirmiş değilim ama büyük bölümünü okudum. Muhakkak kendi okuma listen vardır, ama ne okusam diye bakındığın bir sürece girersen şans verebilirsin.
Kaliteli bir kurgu ve akıcı bir anlatım. Detaylara çok girmiyor, olayların içindeki kişi sayısını fazla tutmuyor, ama muallakta da bırakmıyor. Dünya dışı yaşamdan yapay zekaya, yerküre'de hâlen keşfedilmeyi bekleyen şeyler varken işin içine dünya dışı alanların da dahline, işin bilimselliğinden hurafesine ve bunların politik çıkar ilişkileri içindeki rolüne kadar pek çok şey kurguya iyi yedirilmiş. Diyaloglar da gayet tatmin edici.