Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlaştık :cat:Kafana şapkadan başka birşey takmiyacaksın bırak gitsin dönerse senindir lahmacunsa benim .p
Sağolasın canımZor bi durum bende bi ara cok sık yasamistim. Geceleri aniden oluyordu :/ Gecmis olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Nil.
Kısa uykuda tokken benim de oluyor. Hık diye gideceğim bir gün
Doktara git,ihmal etme.
panik atak başlangıcı olabilir banada olmuştu 5 sene önce ama kurtuldum , bir doktor modern çağın bir genç hastalığı olduğunu söylemişti , geçmiş olsun bu arada
climax'ın banını açmak için harika bir gün
Teşekkür ederim hepinize son bir kaç gündür iyiyim ama ihmal etmeyeceğim en kısa zamanda gideceğim doktora .benim tıp geçmişim var.
kahveyi bırak dedik.
kahve damar tıkanıklığına sebep olur, kalp de bu sebeple daha fazla kan pompalamaya çalıştığından çarpıntı oluyo.
Tiroit fonksiyonlarina baktirmalisin. Kendim de zaman zaman yasadigimdan biliyorum.
TSH , T3, T4 degerleri onemli. Tiroit fazla calistiginda TSH cok dustugunde carpinti olur diye biliyorum.
En son B12 dusuklugunu okumustum o da carpinti yaparmis.
Onemli bunlar bence uzerinde durmalisin.
forumda bir iki tane doktor vardı bildiğim kadarıyla herhalde konuyu görmediler daha güzel açıklama yaparlardı onlarda. Kalp çarpıntısının nedeni çok çünkü sigara olabilir, alkol olabilir, stres olabilir, psikolojik olabilir, başka bir rahatsızlığından dolayı bu sorunu yaşıyor olabilirsin, kansızlık olabilir. sebep çok olduğu için çözümü en iyi verecek doktor olur yine sana. Sağlıksız beslenme yada psikolojik olarak daha sık görünüyor çarpıntılar ama.
Bu aralar duygusal olarak bir kaç sorun yaşadıysan buda sebep olabilir. o yüzden özel durumlarda olacağı için doktora gitmen kendin için daha faydalı
Yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim tek tek okudum arkadaşlar ihmal etmeyeceğim.Sıklık ve önem sırasına göre
1)Anemi-Hemogram baktır
2)Guatr-TFT baktır
3)Kardiyolojiye muayene ol
4)Pskiyatriye muayene ol
Çay, kahve,içinde tein, kafein olan şeylerden uzaklaş, geçmiş olsun