MotheuS
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.kalpevi.net
Çarpıntı için ne tavsiye edersiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok annem yaBen sıcak çarpıntısı filan sandım![]()
Soğuk suyu deneyeceğim tşk ederimGeçmiş olsun
Soğuk bir şey iç, öksürmeye çalış, ellerini çok soğuk bir suda biraz beklet.
30 saniye kadar kulaklarını ve burnunu kapatarak şiddetle nefes ver.
Kalp spazmı yada panik atak başlangıcı olabilir tekrarında hastaneye gitmelisin
Yok annem ya![]()
B12 sürekli düşüyor birazda kanım düşük ama çok değil canım tşk ederimKan değerlerini ölçttür mutlaka .
Tam kan tahlili iste , değerlerin düşüklüğü sebep olabiliyor.
Normalde böyle bir konuda yazmam ama yaşadığım için biliyorum.
Geçmiş olsun Sevgili Nil.
Kan değerlerinin düşüklüğü tüm organları etkiler uzun vadede , dikkate al.
Gittim doktora organik rahatsızlık yok denildi sanırım pisikolojik ama fena yapıyor balım yaBence korkmana endişelenmene gerek yok yoğun iş temposunda olabilicek türden reaksiyonlar bunlar. Doktora gitmeni tavsiye etmekle birlikte kalp ritmini düzenleyici çaylar veya kuruyemişler var araştırabilirsin netten kuzu benim önerim bu yönde :oy:
Sanırım o çünkü kalpte sorun yok gideceğim kaçarı kalmadı çünküPanik atak olabilir ki daha evvel yaşadım bunu kesinlikle doktora git
Sağol cnm benim sana da hoş geldin diyemedim deli kız gençken bende senin gibiydim :p@nil birtanem bitki cayi ic.. temiz hava al.. sık sık yasiyorsan doktora git
gecmis olsun
Sanırım o çünkü kalpte sorun yok gideceğim kaçarı kalmadı çünkü
Valla etkilenmeyeyim hiç bir şeyden diyorsan vurdum duymaz olacaksın içine atmayacaksın duygusal olmayacaksın kıranı kıracaksın ama bende de bu yok maalesef .Yaşadığın bi üzüntüden cok etkilenmis olabilirsin.
Sağol canımGeçmiş olsun sevgili @Nil.