Eru Iluvatar
Bronz Üye
Kimseye küsmem. Unuturum zaten küssem bile niye küstüğümü. Bir ay iletişimde olmadığım insanın adını bile unutuyorum niye küstüğümü nerden hatırlıcam?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne demek çiçeğim değilsin… gideremmmm ha… sonra ara ki bulasın…sürekli gerekli gereksiz küsen diyor, bir altını çizelim... küsmüştüm ama barıştım. artık çiçeğim değilsin sadece....
sana bu çiçekler fazla, biraz azalması lazım....Ne demek çiçeğim değilsin… gideremmmm ha… sonra ara ki bulasın…
Kafama eseni yaparım bilirsin. Olsun ne var yanisana bu çiçekler fazla, biraz azalması lazım....
yav nereye gidip duruyorsun, allah allaaah!
cilveleşmek ayrı, zeyna'ya kaç kez çiçeğim demişim sor bakalım.... @Zeyna ben sorayım hatta jbjbjb herkes aynı sevilmez hanımefendi.Kafama eseni yaparım bilirsin. Olsun ne var yani
Seni mi ihmal ettim. Sen zeyna ile cilveleşirken iyi… :/

Ama ben hassas bir kelebeğimmmm üzülürüm böyle yaparsan. Herkesin yeri ayrı.cilveleşmek ayrı, zeyna'ya kaç kez çiçeğim demişim sor bakalım.... @Zeyna ben sorayım hatta jbjbjb herkes aynı sevilmez hanımefendi.
bjbjbjjb bugün atarlı yanım sana denk geldi. ama haklıyım.![]()
herkesin yeri ayrı olur, herkes çiçek olmaz...Ama ben hassas bir kelebeğimmmm üzülürüm böyle yaparsan. Herkesin yeri ayrı.![]()
Tamam öpeyim barışalım sinirli çiçekherkesin yeri ayrı olur, herkes çiçek olmaz...
Ee bir tane kesmiyor tabi kjkhBir kaç arkadaşa daha küstüm....
Yok tam üç tane...Ee bir tane kesmiyor tabi kjkh
Sen ve çocukça şeyler ne kadar bir birine zıt şeyler kjkjkhay fenalık gelir bana asdasd
belli süre sonra umursamıyorum geri barışıyor zaten
Özlem demiş ben demedim uyan aloooooSen ve çocukça şeyler ne kadar bir birine zıt şeyler kjkjkh
Gece 3/27 normal yaa ....kjkhkhkvÖzlem demiş ben demedim uyan alooooo