Sürekli gerekli gereksiz küsen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Küserim adam gibi dursunlar skljs

Gelip konuşmasını tercih ederim ve böylece çözüm üretmek mümkün olabilir ancak küsen insanı anlamıyorum ve niyet okumayı da sevmem. Konuşmak en doğrusu olacaktır.

Burada mesela insanlar arkadaşlarından etkileniyor en çok. Samimi olduğu kişi biriyle kötüyse o da konuşmuyor :)
Anlık bölümüne fotoğraf atın, etkileşim verenler ile aranız iyidir, vermeyenler ile kötü. Kimler küsmüş anlayın.
Hayatımda iyi ya da kötü hiçbir şekilde etkileşim kurmamış olduğun kişilerin sana küsmüş olması, onun ruh hastası olduğunu gösterir, kafaya takmamak gerek.

Burada mesela insanlar arkadaşlarından etkileniyor en çok. Samimi olduğu kişi biriyle kötüyse o da konuşmuyor :)
Anlık bölümüne fotoğraf atın, etkileşim verenler ile aranız iyidir, vermeyenler ile kötü. Kimler küsmüş anlayın.
Hayatımda iyi ya da kötü hiçbir şekilde etkileşim kurmamış olduğun kişilerin sana küsmüş olması, onun ruh hastası olduğunu gösterir, kafaya takmamak gerek.
Bu söylediğini sürekli yaşamış birisi olarak şunu söylemek istiyorum bir başkası için diğer insana önyargı ile yaklaşan insanların karakter oluşumu tamamlanmamış ve sağlıklı düşünemiyorlardır diye gözlemledim hep. Bana gelip x kişisi hakkında kötü desinler o kişinin dediğine asla bakmam. Benim akli iradem var Allaha şükür. Ben buna sürü psikolojisi diyorum. Yapacak bişey yok

İnsan sevdiğine alınır küser falan da, herekese her şeye küsmek sadece şımarıklık.

Hoş insan sevdiğine de küsmesin, sorun neyse konuşup çözsün.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bence sen değilsin W , ben öyle yazdım ama forumu düşünmedim. Aslında bir an reeldeki aşırı alıngan arkadaşlar geldi aklıma, onları düşünerek yazdım.

Takiliyorum yahu birine kizardim mesafe koyarim sonra neden mesafeli oldugumu da unuturum .p

Yaa birine kızınca veya küsünce nolur söyleyin.
Bi kere bi arkadaşım bana bi sebepten dolayı mesafe koymuştu, hiç anlamamıştım ve çok üzülmüştüm :d

Yakın bi arkadaşımdı, artık değil... :d

Menfaatleri bitmiştir belki ondan da küsebilir

ilişkimi kesiyorum direkt ben. gerekli gereksiz değil ama. bir altyapısı oluyor. açıklamaya değerse açıklıyorum. çoğu zaman açıklamıyorum. o bir süreç oluyor zaten. önemliyse çok kolay çıkaramazsınız galiba hayatınızdan. profesyonel ilişkilerim dışındakilerde böyleyim.

ama onun dışında şakalara kolay alınmam, zor dönemden geçen bir arkadaşımın gerginliklerini savuştururum, küsmem. geyiklerde gerginlik yapmam. ama bunun dışında dan dan dan.

Geri