Sürekli gerekli gereksiz küsen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya bi insan ya hayatimdadir ya da yoktur.
Hayatımdaki insanların hassasiyetlerini bilir ona göre yaklaşırım. Dolayısıyla hayatımdaki bir insanın bana küs olması ender bir durum. (Ne kadar hassas biri olursa olsun)
Bu arada
Her bk için açıklama beklemek, " Ama haberim yoktu ki, nereden bileyim kırıldığını" kafasında olmak karşı tarafa verdiğiniz değerle de alakalı biraz.
Senin için yeteri kadar değerliyse senin anlaman lazım kızgın mi,kırgın mi,iyi mi kötü mü...
Bir zahmet değer verdiğin insanın ruh halini arada bi yokla, üzerine kafa yor.

genelde maviye küsüyorum ben, sonra barışıyoruz.
bazı dönemler çok alıngan olduğum oldu, çok çabuk kırıldığım belki de hayatımın hiçbir döneminde vermediğim kadar çok tepki verdiğim oldu.
böyle zamanlar da hep uzaklaşırım ben, küsmek değil de kendimi dinlemek diyelim.
onun dışında bütün arkadaşlarım bilir ben kolay kolay küsmem ama çabuk insan harcarım o da yok saymaktan.

@Sirius bir ara bana küsmüştü, sonra barışmışız. Cevizler olana kadar aramızı bozmam..
Gerçi bana birileri sürekli küser ahah. Ama Sirius hanım ara ara küsüp barışır herkesle :)

@Sirius bir ara bana küsmüştü, sonra barışmışız. Cevizler olana kadar aramızı bozmam..
Gerçi bana birileri sürekli küser ahah. Ama Sirius hanım ara ara küsüp barışır herkesle :)
Ben sana niye küseyim ki , yani küsecek kadar yakın hissettiğim biri değilsin :D

• Kahkaha
Tepkiler: 00
Ben küsmem ya direk ilişkimi keserim.
Haberim olmadan küsen arkadaşlarım da oldu, değer veriyorsam zaten o an anlar düzeltirim durumu. Ota boka küsenler için de uğraşamam.

küsmek değil de yolunu değiştirmek diyelim
bu ara böyle.

Ben de bazen böyleyim.. aşırı alınganlığımın tuttuğu oluyor.. sonra kendi kendine geçiyor..

Ciddi durumlar dışında alinganligim tutarsa da 3sn sürüyor. İki cilve, sebeklik yapilsin yumusuyorum.

Alınırsanız da içinizden alının.
Negatif enerjinizle karşınızdaki insanın gününü zehir etmeyin.
En nefret ettiğim insan tipidir duygu durumunun hıncını çevresini demotive ederek çıkaran.

ben kolay kolay küsmem bi kisi haric kflj onu da elli kez engellemisimdir cünkü lowe

Ben kusmem ya agzini yuzunu *******
Sonra barisiriz (: ihihi

Fazla hassas insanlar beni hiç sevmez. Ben de onları sevmiyorum, hih

Geri