Sürekli akrabalarından şikayetçi olan insanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Müşterinin evine geldik, selam sabah dedik, adam üç dakika sonra başladı bütün aile ve sülaleyi kötülemeye :) ben de klâsik olarak, abi bir de seni onlara sormak lazım yaaaa dedim ahah. Dondurma gibi oldu.

Tatilden tatile gördüğüm için hepsinide herhangi bi sorun yok

Anne tarafi akrabalari iyidir. Gocmen insanlar , hani yoklugu ve savasi gormusler. Mulayim insanlar..

Ama baba tarafi mafyatik , 4 kari almis , kimi kuzen hapiste ve 4 kari almis rizeli kimseler.
Yobazin onde gideni olduklarindan beni sevmezler , ben de sevmem. Sadece isim olarak tanirim.

Benim menmun olmadığım gibi, çoğu akraba benden menmun değil :) çünkü köylü kurnazlarının hakkından geliyorum:)

Bu tipleri bir de akrabalarına sormak lazım. Siz hiç benim bir akrabamdan kötü bahsettiğimi okudunuz mu? Her zaman siyatişle bahseder, vefat etmişleri özlem ve sevgiyle anarım.

Canım akrabalarım, akrabalarımın kalite 10/10.

bu ben. birçoğuna lanet olsun, benden ve bizden uzak olsun diyorum. arkadaşın, dostun, komşun dediğin el insanı bile birçoğundan iyi.

bu tipleri bir de akrabalarına sormak lazım diyerek işin o kısmına yönelip, sorunun akrabasından şikayetçi olan kişilerde olduğunu düşünenler veya
düşündürttürenler kendi akrabalarıyla olan ilişkisine göre yorumluyor olayı.

arkadaşlarıma baktığımda amcasıyla, teyzesiyle, dayısıyla güzel ilişkiler içerisinde olanları görüyorum. şaşırıyorum, imreniyorum da çoğu zaman. bunu maalesef biz başaramadık. bizimkiler olsun, ben olayım bir şeyler düzelsin diye sürekli olumlu adım attık, akrabalarımızın çıkarcı ve kötü niyeti karşısında bir adım ileriye gidemedik. rahmetli maddi manevi hepsinin yanında oldu, sorunları konuşarak çözme taraftarı oldu, ev, araba alınacak, düğün yapılacak ilk kapısı çalınan oldu, hepsine elinden geldiğince yardımcı oldu, yer mülk olaylarında kimsenin hakkını ezdirmedi, herkesin hakkını savundu. o kadar şey yapıldı, sonuç yüzüne karşı "yapmasaydın enayi" oldu. hadi büyükleri değiştiremedik yaşıtlarımız değişsin, yarın bir gün çoluk çocuğa karışacağız dedik bir şeyler düzelsin şu ilişkilerde dedik, yine olmadı. sorgulamaktan aciz, muhakeme yeteneği olmayan, ailesinin ağzından çıkanla şekillenen tipler olunca birçoğu yine düzeltemedik. sayfalar dolusu neler neler yazarım buraya da gerek yok.

Hiç arayıp sormam ne büyüğü ne küçüğü , zorla oluşan bağdan hoşlanmam.

Cenazelerine bile gitmem trabzona.

Kendi oluşturduğum bağlara güvenirim.

Pleske katılıyorum kim ne derse desin insan yaşadığını bilir ve söyler başkalarının inisiyatifine bırakılmaz.
Orta yerlerde konuşmuyorum ama konuşanlarada karisamam demek ki dertli bu konuda

Ne çok yakın ne çok uzağız. Orta şekerli geçiniyoruz.​

Araba diye okudum benim göz kontrolüne gitme zamanım geldi...

Sevdiklerim de var sevilmeye layık olmayanlarda var

ben çözümü kökten hallettim. hiçbiri ile görüşmeyerek ne birini şikayet etmekle vakit kaybediyorum, ne de beni şikayet edebilecek bir koz veriyorum ellerine, bir canım teyzem ve dayım var sadece onlar da yurt dışındalar zaten ikisi yetiyor bana.

bu konuda şanlıyım çok şkür bin şükür. bazılarını hak etmiyor bile olabilirim o kadar iyiler. hep iyi olsunlar:kalp:

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri