Sürekli akrabalarından şikayetçi olan insanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hemen herkesin çevresinde böyle kişiler vardır ya da kendisi de öyledir.
Sürekli akrabalarından şikayetçi olanlara hep şunu derim, bir de onlara sizi sormak lazım..
Bu bayramda da herhangi bir akraba gelmedi :) mutluyum.

Hiç akrabalarımdan şikayetçi değilim hepsini çok seviyorum
Hatta şimdi şu an bu mesaji amcamın evinde bacak bacak üstüne atmış olarak yazıyorum
Baba evi gibisi yok ohhh mis….

amcammm baba yarımmm ~>3

bi şikayetim yok, özlüyoruz daha ziyade, herkes bir yerde

Sorun yaşadığım bir akrabam yok ve farklı yerlerde olsak da zaman zaman bir araya gelmekten keyif alıyoruz.

konudaki yorumlara bak.. akrabasını özleyenler, akrabasını sevenler. yetiş ya oggy.

Anne tarafımı severim. Baba tarafıyla fazla huhatam değilim.

Akraba olarak amca teyze hala dayı falan mı diyorsunuz? Aile değil mi yahu o sizde? .))
Benim akrabalardan kastım 1. Derece olmayanlar. Anne babanın kuzeni, dıdısının dıdısı vs. O yüzden akraba değil akbaba diyorum.
Biri de şey demiş, sorunu kendinizde arayın, sizi onlara sorsak ne derler? Kdjdl
Çocuklarımızı damatları ya da gelinleri yapıp hayatımızı kurtaramadık derler sanırım. Gel de sev şimdi bunları. Saygılar.))

Affedersiniz ama çoğunun bir b.ka yaradığı yok, kuru kalabalık...
Allah'tan şansıma sağlam birkaç tane düşmüş. Onlar yeter de artar, başımın üstünde yerleri var.

Akraba olarak amca teyze hala dayı falan mı diyorsunuz? Aile değil mi yahu o sizde? .))
Benim akrabalardan kastım 1. Derece olmayanlar. Anne babanın kuzeni, dıdısının dıdısı vs. O yüzden akraba değil akbaba diyorum.
Biri de şey demiş, sorunu kendinizde arayın, sizi onlara sorsak ne derler? Kdjdl
Çocuklarımızı damatları ya da gelinleri yapıp hayatımızı kurtaramadık derler sanırım. Gel de sev şimdi bunları. Saygılar.))
Dıdısının dıdısı ile kim görüşüyor bu devirde allahın sen kjkjkjkjj

• Beğen
Tepkiler: NF.
Anne tarafı akrabalarımı severim. Baba tarafında da sevdiklerim vardı ama öldüler.

Geri