X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Istediginde baya güzel espri yapabiliyorsun vallaterzi kendi söküğünü dikemez derler x bey, misal siz kendinizi banlayabiliyonuz mu?
@Anna Karenina seni senin gozunden gormek isteriz sevgili muhasebecimiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Istediginde baya güzel espri yapabiliyorsun vallaterzi kendi söküğünü dikemez derler x bey, misal siz kendinizi banlayabiliyonuz mu?
Seni görünce aklıma bir kişi geliyor o da zeyna skjİstekler çoğaldı @Anna Karenina ve hayalindeki beni de çizebilirsin mesela, aklına gelen tasvirim nasıl çok merak ediyorum.![]()

3 kız kardeş dizisindeki Türkan bu
abi baktım dizideki türkan'a, hakikaten anna'dan daha çok türkan'a benziyor dkds3 kız kardeş dizisindeki Türkan bu
melo hanımcım, sizi de çizebilirim-melo'yu görme denemeleri- hatta size de beni çizmeniz için imkan sağlayabilirim... bence güzel pazarlık djdhshayalindeki beni çiz demek aşırı mantıklıymış yalnız... kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak için bu rica edilebilir ama ya hayalinde daha çirkinsem? işte bunu kaldıramam... emeğinize sağlık anna hanım, yazın alaçatı'da tezgah açıp ünlüleri çizip rencide edelim isterim. lari'nin başarısını da konuşmadan olmaz, önemli olan niyettir...
Lefty hnm "ya hayalinde daha cirkinsem" diye düşünmedi.. neden? çünkü o bir zeyna.. cesaretli.. bizim gibi mi skjhayalindeki beni çiz demek aşırı mantıklıymış yalnız... kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak için bu rica edilebilir ama ya hayalinde daha çirkinsem? işte bunu kaldıramam... emeğinize sağlık anna hanım, yazın alaçatı'da tezgah açıp ünlüleri çizip rencide edelim isterim. lari'nin başarısını da konuşmadan olmaz, önemli olan niyettir...
Sen beni delirticen herhalde.....abi baktım dizideki türkan'a, hakikaten anna'dan daha çok türkan'a benziyor dkds
jsjss ahahah saçları benziyo...Sen beni delirticen herhalde.....
annadan cok türkana benziyor ne ya.. bana hiç benzemiyor ki.. ısırıcam ya...
Sevgili @Anna Karenina çok teşekkür ederim.Seni görünce aklıma bir kişi geliyor o da zeyna skj
peh.. cok havalı hoş bir hatundur.. bakışlarını ve bacaklarını cok beğenirim... siz de onun gibi karşınızdaki ne kadar güçlüyse o kadar savaşmaktan zevk alıyorsunuz.. şikayet etmeyen, mücadele etmekten hoşlanıyorsunuz... ikili tartışmalarda cok iyisiniz.. rakibinize pes ettiriyorsunuz skj adam gibi kadınlarsınız.... Bu güzel hanımı ancak bu kadar benzetebildim... Kleopatraya benzetmeyin zeyna bu....
Ekli dosyayı görüntüle 57553
Bunun Kartallısı bana olur yaa resim seçemedim daha
Tatile gidip geldikten sonra yapıcam Lefty hanımcım...yoSun ve Remus için de süprizlerim var... belki kedinin kulağından kartal ucurttururum slkj kimsenin aklına gelmez sanata bak..... canım Lefty hnımcığım...
slkj bunu cizersem toplaşıp beni 7. kattan aşağı atın skjBizim yüzüklu parmaklarımızı ne zaman çizersiniz acaba..