Günlük Şuraya da mutlu bir Anna çizelim

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İstekler çoğaldı @Anna Karenina ve hayalindeki beni de çizebilirsin mesela, aklına gelen tasvirim nasıl çok merak ediyorum.:)

İstekler çoğaldı @Anna Karenina ve hayalindeki beni de çizebilirsin mesela, aklına gelen tasvirim nasıl çok merak ediyorum.:)
Seni görünce aklıma bir kişi geliyor o da zeyna skj
peh.. cok havalı hoş bir hatundur.. bakışlarını ve bacaklarını cok beğenirim... siz de onun gibi karşınızdaki ne kadar güçlüyse o kadar savaşmaktan zevk alıyorsunuz.. şikayet etmeyen, mücadele etmekten hoşlanıyorsunuz... ikili tartışmalarda cok iyisiniz.. rakibinize pes ettiriyorsunuz skj adam gibi kadınlarsınız.... Bu güzel hanımı ancak bu kadar benzetebildim... Kleopatraya benzetmeyin zeyna bu....

IMG_20220414_134145.jpg

hayalindeki beni çiz demek aşırı mantıklıymış yalnız... kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak için bu rica edilebilir ama ya hayalinde daha çirkinsem? işte bunu kaldıramam... emeğinize sağlık anna hanım, yazın alaçatı'da tezgah açıp ünlüleri çizip rencide edelim isterim. lari'nin başarısını da konuşmadan olmaz, önemli olan niyettir...

hayalindeki beni çiz demek aşırı mantıklıymış yalnız... kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak için bu rica edilebilir ama ya hayalinde daha çirkinsem? işte bunu kaldıramam... emeğinize sağlık anna hanım, yazın alaçatı'da tezgah açıp ünlüleri çizip rencide edelim isterim. lari'nin başarısını da konuşmadan olmaz, önemli olan niyettir...
melo hanımcım, sizi de çizebilirim-melo'yu görme denemeleri- hatta size de beni çizmeniz için imkan sağlayabilirim... bence güzel pazarlık djdhs

Lefty hnm "ya hayalinde daha cirkinsem" diye düşünmedi.. neden? çünkü o bir zeyna.. cesaretli.. bizim gibi mi skj

Son düzenleme:
Seni görünce aklıma bir kişi geliyor o da zeyna skj
peh.. cok havalı hoş bir hatundur.. bakışlarını ve bacaklarını cok beğenirim... siz de onun gibi karşınızdaki ne kadar güçlüyse o kadar savaşmaktan zevk alıyorsunuz.. şikayet etmeyen, mücadele etmekten hoşlanıyorsunuz... ikili tartışmalarda cok iyisiniz.. rakibinize pes ettiriyorsunuz skj adam gibi kadınlarsınız.... Bu güzel hanımı ancak bu kadar benzetebildim... Kleopatraya benzetmeyin zeyna bu....

Ekli dosyayı görüntüle 57553
Sevgili @Anna Karenina çok teşekkür ederim.:emoji_revolving_hearts: Vakit ayırıp emek harcamışsın ve Zeyna'ya da benziyor, bana da sembolik olarak benzetmiş olmadan gurur duydum.:)
Elbette görüntü olarak benden çok farklı Zeyna ancak yorumunda vurguladığın detaylar için çok teşekkür ederim. Senin zihnindeki tasvirim önemliydi benim için ve tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, çizimini çok beğendim.

Sevgili @Anna Karenina bu resimleri çizerken aklından neler geçiyor diye çok merak ediyorum.:)
Kedi resmimi de merakla beklediğimi hatırlatmak isterim. Senin hayal dünyandaki kedi nasıl bir şey olacak acaba?:)

Geri