Günlük Şuraya da mutlu bir Anna çizelim

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sevgili @Anna Karenina şarkıdan umudu kestim ve ben de siyah kedi çizimi rica edeyim o zaman.:)
Lefty hanım içimi gıdıklıyorsunuz şarkı dedikce bi hoş oluyorum skj ben secip yapıcam o halde.. zaten sarı kedi de isteseniz ben onu siyah yaparım. :D renkli yayına ne zaman gecicem...
Mutsuz bir sezenisko ciz sevgili annam :(
Kız Sezen sana da özel bir şey yapayım.. ablama benden hediye olsun skj az önce cicekci kadınlar yolumu kesti de.. "gül gibisin ablam" derken ciceği burnuma sokuyor skjj

seni çizdim diyorum, kaşımın kavisi nerede diyo kdks sanki tek sorun oymuş gibi... şu an çok fena dalga geçiyo... hiç bu kızda hevesini kırmayayım düşüncesi yok... bilmiyom kırsa daha iyi glb...

kdkk hayır... acemilikte böyle şeyler olabilir... bir dünya güzelini çizmek kolay değil... beni çizdiğinde o da sanatının başındaydı ve fecaatti... ama biz hevesini kırmadık... ama benimle hala dalga geçiliyor dkdjdj ondan sonra neden memlekette sanatçı yetişmiyo

bu kim <3 senin kadar becerikli değiliz... ama yine de emeğime bi kalp

Ekli dosyayı görüntüle 57204
Şarkıcı celik bu.. değil mi.. o olsun ya lütfen skjj o kadar harcamışsın ki beni inanamadım.. bütün beğendiğim yerlerimi özellikle karalamışsın ama nasıl bir karalama.... emeğine sağlık o ayrı bir konu.. ne gereği vardı bütüm kısmetlerimi caydırdın şimdi... kavizim nerde ya... ben sizi böyle mi yapıyorum.. Bir de bu kim diyim kalp koymuşsun.... SAĞOL. slkjj

bence çok havalı...
Canım benim sen cizimini öve dur.. beni bitirmişsin... benle ilgili bir şey konuşma sjh.
ŞAKA BİR YANA DURSUN....istedin ama başaramadın.. tamam bu sondu...
Sen beni camur gibi de cizsen ben beğenirim.. eline benim için o kalemi alıp bana dakikalarca baktın ya.. o beni etkiler işte....

Biraz daha konuşalım bir sayfa geride kalsın skj

Artik kendini çizmenin zamani gelmedimi muhasebeci…
Bilmiyorum hiç kendimi cizeyim demedim.. Ev halkını deneyim dedim biri birine benzemedi. yıllardır yüzlerine baktığım insanlar.... müslüm gürses bile benzedi anam babam benzeyemedi... ilginç bir durum.....

Geri