Oyun Şu Anda Mutlu Olmak İçin Neye İhtiyacınız Var?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 274 gün önce görüldü
[YOUTUBE]Htaj3o3JD8I[/YOUTUBE]

Sabaha kadar Harry Potter izlemeye ihtiyacım var. Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan, sana sarı patronuslar aldım Diagon yolundan.

Harbi ya ne zaman mutsuz hissetsem Harry potter aciyorum shfjsh cok gizemli bi etkisi var. Dün felsefe taşını izlemiştim, siradakiii!

Harbi ya ne zaman mutsuz hissetsem Harry potter aciyorum shfjsh cok gizemli bi etkisi var. Dün felsefe taşını izlemiştim, siradakiii!

http://www.forumsal.net/forum-oyunlari/652440-icinizde-bir-sey-kalmasin-149.html#post4091226

İlk filmi çocukken sinemada izlemiştim, seriyle büyüdüm ben de. Ondan galiba dediğiniz etki. Dünkü mesajınızın hemen altında yorumum var. Aynı zaman diliminde felsefe taşı'nı izledik galiba. Baştan sona, sondan başa ya da serinin herhangi bir filmini izlemek fark etmiyor, Kemal Sunal filmleri gibi rahatlatıyor. Ama bu sefer sırayla izleyesim var.

[YOUTUBE]eukcZ5J-3Hc[/YOUTUBE]

http://www.forumsal.net/forum-oyunlari/652440-icinizde-bir-sey-kalmasin-149.html#post4091226

İlk filmi çocukken sinemada izlemiştim, seriyle büyüdüm ben de. Ondan galiba dediğiniz etki. Dünkü mesajınızın hemen altında yorumum var. Aynı zaman diliminde felsefe taşı'nı izledik galiba. Baştan sona, sondan başa ya da serinin herhangi bir filmini izlemek fark etmiyor, Kemal Sunal filmleri gibi rahatlatıyor. Ama bu sefer sırayla izleyesim var.

[YOUTUBE]eukcZ5J-3Hc[/YOUTUBE]

Aa evet yeni gordum :d
Kesinlikle öyle , ama dun felsefe tasini izlemissiniz, sirayla devam etmeniz bence de guzel bi fikir .d
Bi de sey , cok defa izlememe ragmen dün Ronun yaptigi bi espriyi onceki izlemelerimde kacirdigimi fakettim jdhshd Bu da çok mutlu ediyor insani sjfkdjf

Mutlu olmak istemiyorum
ben mutsuzlukla beslenen biriyim
hepiniz mutluluk pesin de gidin ben yağım da kavrulurum.skj

Çok şükür, fazlasına ihtiyacımız yok -_-

Aa evet yeni gordum :d
Kesinlikle öyle , ama dun felsefe tasini izlemissiniz, sirayla devam etmeniz bence de guzel bi fikir .d
Bi de sey , cok defa izlememe ragmen dün Ronun yaptigi bi espriyi onceki izlemelerimde kacirdigimi fakettim jdhshd Bu da çok mutlu ediyor insani sjfkdjf

Bazı olayların/karakterlerin öncesini ya da sonrasını kitaplarda yazdığı gibi hayal etmek daha da güzel. Voldemort tam bi antagonist ama Melez Prens dışında hayatı silik silik anlatılıyor mesela seride.

Bende o dediğiniz şey bakışlarda oluyor. Fark etmediğim mimikleri yakalıyorum. Çocukken izlediğim zaman nasıl bi katharsis yaşadıysam, ilk filmin sonunda deli gibi sevindiğimi hatırlıyorum zaten.

tenor.gif

Yarın işe giderken durakta otobüs bekleyeceğimi hayal etmek yerine gelen giden odanın-ihtiyaç odasının- içindeki gizli nesneleri hayal etmek daha hoş. :p

Bazı olayların/karakterlerin öncesini ya da sonrasını kitaplarda yazdığı gibi hayal etmek daha da güzel. Voldemort tam bi antagonist ama Melez Prens dışında hayatı silik silik anlatılıyor mesela seride.

Bende o dediğiniz şey bakışlarda oluyor. Fark etmediğim mimikleri yakalıyorum. Çocukken izlediğim zaman nasıl bi katharsis yaşadıysam, ilk filmin sonunda deli gibi sevindiğimi hatırlıyorum zaten.

tenor.gif

Yarın işe giderken durakta otobüs bekleyeceğimi hayal etmek yerine gelen giden odanın-ihtiyaç odasının- içindeki gizli nesneleri hayal etmek daha hoş. :p

Evet mimikleri yakalamak cok hos . Ben de derste islenen konulari hayal ederdim hep :D
Dogru ya , serinin ates kadehinden sonraki kitaplarini okumadim bile . Ama su andan itibaren karar verdim. :p
Ayrica katharsis diye bi kelimenin de anlamini ogrendim sayenizde .d tesekkurler

Ona ihtiyacım var. Kusura bakmayın ama ne ediyim. Belkide bu konuşmalar Gülen'in bile yüzünü solduruyor. Ama ben yapamıyorum. Her sabah 5 de kalkardim güne başlamak için hazırlık yapar Azaba az kala onu arar uyandırdım sabah namazını kılsın sora o namazını kılardı ben onu düşünürdüm sora gelirdi konuşurduk sabahın köründe o unversteye gidinceye kadar telefonda konusduk sora ders aralarında sora eve gelince. Hatda konuşmaya konu olmadığında mal mal yüzüne bakardım. Dokunmayı kıymadan sevmiştim. Ama dönse bile bence mutlu edemez artık beni. Ben dokunmayı kıyamadan sevdim belkide bu yüzden kaybettim. Kocaman seneler gecdi boşu boşuna.
Artık hiç bir şey beni mutlu edemez bence

Geri