Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Harbi ya ne zaman mutsuz hissetsem Harry potter aciyorum shfjsh cok gizemli bi etkisi var. Dün felsefe taşını izlemiştim, siradakiii!
http://www.forumsal.net/forum-oyunlari/652440-icinizde-bir-sey-kalmasin-149.html#post4091226
İlk filmi çocukken sinemada izlemiştim, seriyle büyüdüm ben de. Ondan galiba dediğiniz etki. Dünkü mesajınızın hemen altında yorumum var. Aynı zaman diliminde felsefe taşı'nı izledik galiba. Baştan sona, sondan başa ya da serinin herhangi bir filmini izlemek fark etmiyor, Kemal Sunal filmleri gibi rahatlatıyor. Ama bu sefer sırayla izleyesim var.
[YOUTUBE]eukcZ5J-3Hc[/YOUTUBE]
Aa evet yeni gordum :d
Kesinlikle öyle , ama dun felsefe tasini izlemissiniz, sirayla devam etmeniz bence de guzel bi fikir .d
Bi de sey , cok defa izlememe ragmen dün Ronun yaptigi bi espriyi onceki izlemelerimde kacirdigimi fakettim jdhshd Bu da çok mutlu ediyor insani sjfkdjf
Bazı olayların/karakterlerin öncesini ya da sonrasını kitaplarda yazdığı gibi hayal etmek daha da güzel. Voldemort tam bi antagonist ama Melez Prens dışında hayatı silik silik anlatılıyor mesela seride.
Bende o dediğiniz şey bakışlarda oluyor. Fark etmediğim mimikleri yakalıyorum. Çocukken izlediğim zaman nasıl bi katharsis yaşadıysam, ilk filmin sonunda deli gibi sevindiğimi hatırlıyorum zaten.
![]()
Yarın işe giderken durakta otobüs bekleyeceğimi hayal etmek yerine gelen giden odanın-ihtiyaç odasının- içindeki gizli nesneleri hayal etmek daha hoş. :p