Oyun Şu Anda Mutlu Olmak İçin Neye İhtiyacınız Var?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Arkadaşından istediğim mesajı almaya

Evime yakın bir arsa buldum sahibinide bulup ikna edersem benden mutlusu olmaz kısmetse olur diyoruz..

Bir an önce eve varıp buz gibi biramı açıp ayaklarımı uzatarak umutsuz ev kadınlarının yeni bölümünü izlemeye…

Portakaldan diş yapayım öcüüü diye korkutayım hihihiih

Sabaha kadar içmek ve sabah duş alıp sokağa çıkıp içmeye devam etmek. Acaba ne kadar sürekli içersem kalbim durur, onun testindeyim. Yarın çift arkadaşlarımın kayınbiraderinin ve kardeşinin üçü, yedisi üçü bir. Ben katılamayacağım çünkü yüksek alkollü olacağım.

Başkalarının yas evine alkollü gidilmez fakat ben kendi ölülerimde hep alkollüydüm, çadırı döner bir tane bira çakar gelirdim, öğlen yemeğine gidiyorum diye 2 duble rakı atar gelirdim, başka türlü çekemezdim o ortamı, çayına şeker isteyen, çayına dem isteyen, bir paket daha yemek var mı diyen adamı o an orada öldürmem gerekirdi, alkollü olmasam.

Yazdım bir yere, ben ölünce bana çadır kurulmayacak, çay verilmeyecek, yemek yenmeyecek, hoca getirip "Medine'ye varamadım" okutmanıza da gerek yok diye ekleyeceğim, Allah bilir, belki Medine'ye varırım. Hoca bir şey okumasın.

Geri