Oyun Şu an Neye TEPKİLİSİN!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 70 gün önce görüldü
Çegövüro dövmemi yaptırıp dövmeciden çıktıktan sonra otomatik olarak yolumuz devrim yolu gelin kardaşlar gelin türküsünü söylemeye başladım sonra yolun karşısına geçip köşedeki sıtarbakstan grande boy latte çikoyato makiyotomu alıp eve doğru yol aldım mekdanızdan ne söylesem diye düşünmeye başladım demek ki yolumuz kapitaliz sistemin yoluymuş tılsım çok kısa sürdü hani dövmesini yaptırınca sanıyorsun ki herkes sana subcomandante filan diyecek salı gidiym de hitler dövmesi yaptırayım çıkışta herkesi yakayım çünkü insanlardan B I K T I M

tumblr_mqp4f6P3jE1su9yb4o1_500.gif

Mastor niye dikkatimi cekiosun kasssimmm?

Başlık ve içeriklerim tamamen hayal ürünü, durun bu olmadı bana göre çok kibar kaçtı, arkadaşlar götümden sıkıyorum her şeyi bunu bilmeniz gerekmiyor mu ya bilgi vermedik mi size üye olurken aslında X'in üye olanlara direkt otomastik mesaj yollaNazi lazım hani oluyor ya meyil filan geliyor hoş geldiniz filan gibisinden öyle bir şey yolluyacak benim profilimi paylaşacak bu ruh hastası, neyi gerçek neyi yalan biz de bilmiyoruz banlanmıyor da pezo ay neyse arkasından konuşmak gibi olmasın şimdi diye bi mesaj atacak mesela. Aynen böyle yazabilir.

Bakın ben başka bir şey diyecektim size. Sanırım mezotosfere girdim kadınların girdiği var ya bu erkeklerin girdiğiydi. Umarım doğru yere girmişimdir ya da girmemişimdir de ben girmişim sanıyorumdur. Aslında bu da üzücü bi' bakıma son cümleyi okuyunca burkuldum. Çünkü neden böyle düşünüyorum çok fazla alışveriş yapmaya başladım, sürekli bir şeyler istiyorum geliyor umarım kullanırım diyorum. Indianapolis Colts'un şapkasını almışım mesela, lan ben Adanalıyım git 23 liraya Demirspor'un şapkasını al tak madem, Colts ne bi de şapkada nal var sanki nalburum. Daha da kötüsü 2 NFL takımının daha şapkasını almışım. Ama güzellerdi ne yapiyım. Umarım bu yolun sonunda gidip saçımı Roma moruna filan boyatmam, inş, amin.

Ben çıkıyorum internetten kulaklık filan sipariş ediyım evde 36 tane var ama niye 37 olmasın ki, işin kötüsü lazım olunca hepsi saklanıyor sanki, normalde yürürken ayağıma filan takılıyor akşam kafam güzel eve geliyorum music dinliyim diyorum 1 tanesi yok ortalıkta deli midir nedir bunlar ya. Şimdi beğendiğim model için arasam desem ki hnf/byf bunlar akşamları kaybolan kulaklıklardan mı bendekiler akşamları saklanıyor desem inanmaz bana, gel de benle yaşa 3 gün gör, gerizek ya sen kimsin bana inanmıyorsun... :bunepeki:​

Hava soğuk ama üşümüyorum
Deniz kokuyor ama yosun gibi

velhasıl bir memnuniyetsizliğim var

İlk 11 e Tolga malını aldı kesin bu hoca yine sinirlerim tepeme çıkacak.

Geri