Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aze ve EFTELYA konularının başlıkları mynet, sabah, show haber karışımı.
GÖRENLER ŞOK OLDU, İŞTE İNANILMAZ OLAY, AMAN YARELPÜLALEMİN! diye konu açıyorlar giriyor bakıyorsun kedi ağaçta kalmış itfağye gelmiş kurtarmış, haber bu kadar.
İşleri güçleri alağovera mıydı neydi o ya düzenbazlık şeysi, alağovera şampuan mıydı yağ mıydı isim şehir miydi alağovera etkisiyle dolgun kalçalar.
Aptal aptal aciklama yapan hükümet yandaşlarından
Sırf karşı çıkacak diye zamansız boş konuşan karşıt görüslulerden
Elazığ kürt mu diye internette arama yapan insan görünümlü yaratiklardan
Hayatini kaybeden insanların videolarının etkileşim uğruna elden ele dolastiranlardan
O kadar doluyum ki kaç gündür neye kime öfkemi kusacagimi bilmiyorum
Sempozyumlara davet edilmeyen human's ile asla muyattab olmuyorum, nasıl yani diyorum sen sempozyumlarda konuşmuyor musun? Beni her türlü sempozyuma konuşmacı olarak çağırıyorlar ama sebebini anlamadım acaba bana acıyorlar mı allahın belaları siz kimsiniz :7gLkBm: