Oyun Şu an Neye TEPKİLİSİN!

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 75 gün önce görüldü
Virüsle yaşama gerçeğini bir türlü kabullenemeyip kurallara uymayan ve herkesin yaşamını altüst eden insanlara...

Hazır konuya girmişken tepki göstereyim size... Aze hanımın foruma dönmesi için konu acıyorsunuz ve bana haber vermiyorsunuz.. belki ben de bişeyler yazardım... nebilim belki sadece lol yazardım. ama yazardım illaki..
gelmiş gitmiş haberimiz yok.
Yok yani kendi başınıza iş yapıyorsunuz...

Forumsal.net pazarlığının araba kaportasına yaslanık vaziyette Tuborg içerken yapıldığı bilgisi elime ulaştı. Kesin fıstık filan da yemişlerdir. Geğirmişlerdir. Biri göbeğini kaşımıştır...​
Buna tepkiliyim şu an, bari daha şık bir şekilde olsaymış...​

alkol fiyatlarına
bu nedir arkadaş ayıptır günahtır.

Yatağa yattığım an gelen darlanmaya. Aşmıştık bunları güzel kardeşlerim. Şimdi ne greek var ki tekrar tekrar? Ay dişi bir cin bana musallat oldu glb ama benim göynüm dolu. Ne ellerim ne de elletir sori.

Evet sevgili dinleyicilerim, sıradaki şarkımı sarı saçları ve edasiyle kalbimi çalan o zalime armağan etmek istiyorum...​
2.gif
Düşen bir yaprak görürsen ♪♫ beni hatırla demiştin ♪♫ biliyorsun seni ben ♪♫ sonbaharda sevmiştim ♪♫
Sevgili rahmetli ahbabım Koko, senin de kulağın iyi, gel sana enstrüman çalmayı öğreteyim demişti de, ötelemiştim, şimdi artık çok geç, kendime tepkiliyim...

Açılan konulara, hit çekmeyen her konuya tepkili haldeyim. Ayrıca yeni mesajları aratma yapınca bir çok konu görünmüyor ona da tepkim var. Defalarca hemen herkes tarafından sitem edilmesine rağmen devam edilmesine tepkim var. Şahsen açtığım konuya kimse yazmayınca üzülüyorum ben. Emeklerinize üzülüyorum ve tepkim buna!
Hafta sonu sınava girip başarısız olacak olan yeğenime tepkim var.. tüm bunlara rağmen çok tatlıyım ama. Balık burcu olduğumu daha önce söyledim sanırım.

Geri