ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadın değişti arkadaşlar kınadığı ne kadar şey var ise ilişkisinde yapar oldu, canlı konumdan takip etmeler, fakir erkeği annesi sevsinler falan… No Pasaranın liberalleşmesinden beri en sert değişimi yaşıyor….

Şakası bir yana takribi 15 senedir aynı kişi benim için bunun 14 senesinde de çok kıymetli bir yerde. Dışardan “her şeyi dalgaya alan mizahı kuvvetli kadın” gibi gözükse de bu da onun bir çeşit maskesi. Ben itiraf etmiş olayım. Son derece duygusal, bilinçli, empati yeteneği gelişkin biri. Sen derdini anlattığın anda derdine ortaktır bataklıktan elinden tutup çıkarmak ister seni. Ama kendi derdini pek anlatmaz mesela. O da duvarlarından.

Keşke aynı şehirlerde bulunsaydık da bu dostluğumuz daha bir katmerlense idi, sanal dünyadan bu kadar dost olabiliyorsunuz ama gerçek hayattaki bir çok dostumdan çok daha kıymetli benim için. 3-5 kişiyi anca koyarım önüne.

Benim bir saptamam vardır “Tokat yemiş insanı tanırım, en yakınlarım da hep onlar olmuştur.” diye. Dilek de bu hayatta tokat yiyenlerden. Ama o tokatlar onun şu anki emekçi/güçlü kadın olmasının sebebi. Her defasında çakı gibi dimdik kalkmış. Ona dair en büyük temennim bundan gayrısında en kötü günü bugünleri gibi olsun. Bu aralar keyfi gıcır hep böyle gıcır kalsın. Allah bozmasın.

Love ya <3

ben de buradayım arkadaşlar, konum güncel..... ama rezalet....... en son övüldüğüm tarih ne böyle: 28.02.2026........ şu yola çıktığım kankalarıma bakın.............

ben de buradayım arkadaşlar, konum güncel..... ama rezalet....... en son övüldüğüm tarihe bak: 28.02.2026........ şu yola çıktığım kankalarıma bakın.............
Görünen köy klavuz istemez yavrum ondan yazmamış da olabilirler❤️💅🏻💅🏻

Sevgisinden emin olacağınız birisini bulduğunuz da kaybetmemeniz gerekir size sahip çıkması sarmalamasi birgün sizden gitmeyecegi anlamina gelmez. Varken kıymetini bilip gitmemesi için herşeyi yapmak gerek.
Çünkü dilek ; inandığı insanlara verdiği kredilerle bilinir. Elbette olumsuz yanları var olacakta kimin yok ki ?
Mutlu ol <3

Onunla iyi geçinin , çünkü iyi geçinmezseniz sizi umursamaz xd sizin kaybınız olur yani.

Mizahını chatgptden alıyor diyenler var.

Onunla iyi geçinin , çünkü iyi geçinmezseniz sizi umursamaz xd sizin kaybınız olur yani.

Mizahını chatgptden alıyor diyenler var.
Bence chatgpt mizahını Stock’tan alıyo…

Çok zeki ve vicdan sahibi biri. Hanımefendi ama yeri geldiğinde tıssss… ahsjjs hak edene laf soktuğunda, hak eden övülüyor sanıyor öyleli.. Sevdiğim ve saydığım biri olmasının dışında iyi ki tanımışım dediğim insan. Mesafeler girse de bozulmayan ve asla bozulmayacak olan bi aradayız. Beni hep anlar o. Hep var olsun, mutlu olsun, gönlü ve hayatı çiçek açsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri