ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dilek ile tanışmaya başlamadan öncesinde yorumlarını beğenerek takip ediyordum.
Hatta uzunca bir süre hiçbir aksiyon almadan forumu ve forumdakileri izledim.
Mizahi yönü kuvvetli, nevi şahsına münhasır bir eğlence anlayışı var. Gördüğüm kadarıyla hem doğal, hem güzel olmayı başarabilenlerden. Kadınlarda bu durum örneğine az rastlanır bir durumdur.
Daha az rastlanılan durum ise hem dişil enerjisi yüksek, hem zeki, hem sempatik olmasıdır.
İnsanlarla sınırını gayet iyi ayarlayabiliyor, gerektiğinde duvar, set, Çin seddi, ne gerekiyorsa çekebiliyor.

Kavgacı, polemiğe giren, tartışmayı seven, kaostan hoşlanan biriymiş gibi anlatmışlar ama ben henüz öyle durumlara denk gelmedim.
Kendi arkadaş çevresinde -kendine yetebilen eğlencesi- kıskanılıyor. Kıskanmakta haklılar. Anlatılanlara göre çok normal.

Henüz yeni yeni tanışıyoruz. Tanıdıkça gelir, karalarım.

Bugün hiç görünmedi. Sessiz sedasız çekip gitme olasılığı söz konusu. Umarım öyle yapmamıştır.
Önerilerde karşıma çıkan bir şarkı dinliyordum.
Geldiğinde dinlersin diye bırakıyorum şuralara bir yerlere...

Yokluğu gözümden kaçmadı desem gelir “kız sen bana abayı mı yaktın yoksakghfjfgfgghf” der ahahaha

O kimseye kırılacak kadar çıt kırıldım bi kadin değil tanıdığım kadarıyla ailevi bir durum olmuştur belki
Kürk sever o gelir kürkçü dükkanına mblhjgjgjgcbcg

Son düzenleme:
Forumda yüz yüze görüştüğüm ilk ve tek kişidir. Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar güvenebileceğimi düşünmemiştim. Kendisiyle ilk buluşmada sadece forum ile alakalı muhabbet etmiş isek de ikinci defa ki görüşmede ettiğimiz muhabbet, attığımız kahkaha ve neredeyse İstanbul’un bir kısmını yürümemiz sebebiyle bir günü dolu dolu geçirdik. O gün günün nasıl geçtiğini fark etmedim çünkü samimiyeti içtenliği gerçekten harikaydı.
Bu kız bambaşka bir samimiyete sahip be demiştim. Güzel olması da cabası. :)
Her istanbula gelmeden 1-2 gün öncesinde bir randevunu alıyorum. Tabi defterine bakması lazım bize ayıracak zamanı var mı diye. :)

Forumda yüz yüze görüştüğüm ilk ve tek kişidir. Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar güvenebileceğimi düşünmemiştim. Kendisiyle ilk buluşmada sadece forum ile alakalı muhabbet etmiş isek de ikinci defa ki görüşmede ettiğimiz muhabbet, attığımız kahkaha ve neredeyse İstanbul’un bir kısmını yürümemiz sebebiyle bir günü dolu dolu geçirdik. O gün günün nasıl geçtiğini fark etmedim çünkü samimiyeti içtenliği gerçekten harikaydı.
Bu kız bambaşka bir samimiyete sahip be demiştim. Güzel olması da cabası. :)
Her istanbula gelmeden 1-2 gün öncesinde bir randevunu alıyorum. Tabi defterine bakması lazım bize ayıracak zamanı var mı diye. :)

Ben birbirinizden öğrenecek şeyleriniz olduğunu düşünüyorum. Dengeleyici bi enerji var aranızda.
Randevular arttırın bence.

İlk geldiğimde beni terslemişti.
Ama
10 yıl önceki dilek ile aynı hiç değişmemiş.
Formunu ne ile koruyor bilmiyorum ama 10 yıl sonra da deli dolu ruh hali ile görebileceğime inanıyorum.
Uzaktan da olsa seviyorum kendisini.

:) selam dilek :)

gülücüğü ile korku salan…. yaptığı tatlılarla adından söz ettiren…. görünmeyen yerlerinde dövmeler olan kadın… sana da selam.. bilerek seni sona bıraktım ki daha uzun yazayım.. -erzcn- öhm….

Dilek ile bizim ikili ilişkimizin dinamiği gerçekten farklı… faik ile safiye desem değil… danla ile cemalcan desem… o da çok vıcık vıcık kaçar… ezgi ile enis desem onlar da küs… ama benzetecek olsam kesinlikle ezgi ile enis derdim.. herkesin her sırrını herkese söyleriz ama bizimkileri asla!!!
dedikodu arkadaşım… bayadır araşmadık. piyasa çok durgun tabii. ben normalde 3-5 saniyelik ses kayıtları atmaya bayılırdım, kıza kıza beni alıştırdı korkuyorum kendisine ses kaydı atarken… 1 dakikadan aşağı ses kaydı atamıyorum artıkhshdhf korkulu rüyam.
hep mutlu ol, çünkü hak ediyorsun… uzun uzun yazdım ve tekrara düşmedim-erzcn-

elma armut portakal
haydi güzel dilek hoşçakal…..

IMG_6699.jpeg
IMG_6700.jpeg

Bugün kendime 4 tane kitap sipariş etmiştim. Bir baktım ki 5 tane kitap geldi kargoyla. Şaşırdım. Yayınevi bana fazladan hediye kitap mı gönderdi acaba dedim. Sonra bir baktım ki biri hediye paketinde, açtım. Açar açmaz “Kara Kitap”ı gördüm karşımda. Direkt Dilekten geldiğini anladım.

Aylar önce ben önermiştim, okuyacağını söylemişti bana. Okudu mu okumadı mı bilmiyordum. Şimdi fark ettim ki okumuş, yetmemiş üzerinde bir not ile kitabı bana hediye göndermiş. Üstelik adresimi bile bilmiyorken, araştırmış, bulmuş ve hayatımda aldığım en güzel, en süpriz, en hoş hediyelerden biri ile buluşturmuş beni. Bugün işte akşama kadar suratımda ebleh bir gülümseme ile dolanacağım.

Üstelik biliyor benim sahaflardaki kitaplara olan düşkünlüğümü. Yazmıştım daha önce forumda, aklında kalmış. Bu kadar da ince bir düşünce. Kim bilir kimler okudu bu kitaptaki satırları, hangi ruh halleri ile okundu. Ne anlamlar çıkarıldı, kimlerin hayatına dokundu da şimdi benim elimde.

Ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki tanımışım seni. İyi ki hayatlarımız kesişmiş bundan yıllar yıllar önce. Ne kadar şanssız hayatında senle temas edememiş insanlar, ne kadar şanslıyız bizler hayatımızda senin gibi biri var diye. İyi ki varsın.

“Az yaşıyoruz, az görüyoruz, az biliyoruz; bari hayâl edelim.”

12/03/2025

Umarım birgün bize güzel haberler verir onun değerini bilecek bir adam olsun hayatinda bazi insanlar böyledir herkese ilaçtır.
Neyse birgün güzel bir haber bekliyorum kendi adima mutlu ol çok

arada sırada (aslında çoğunlukla clsşcdlxşdl) kendime dert edindiğim şeyleri foruma yazıyorum
(kimseyle sohbetim muhabbetim olmadığı için bunu dile getirmem ama buraya yazmak istedim)
bu tarz durumlarda Stock özele gelip çözüm oluyo
kimsenin haberi olmaz kimseye çaktırmaz foruma yansıtmaz
tanışmadığımız zamanlardan beri böyle
@HosgeldinHarunAbi'nin mesajında görüyoruz ki sevdiklerine karşı güzellikler yapan biri
ve sadece tanıdıklarına sevdiklerine değil elinden geldiği kadar herkese dokunabilen biri
forumda onun hakkında yazılanları okuyunca üstüne bir de kendin bir şeyler yaşayınca onun çok güzel kalbi olduğuna kanaat getiriyosun
düşmanı ölüm döşeğinde olsa ve ilacı Stock'taysa o ilacı paylaşacak güzellikte bi insan
bulunduğu ortamın neşe kaynağı olur
"herkes kendi hayatını yaşar" düşüncesiyle takılıyomuş gibi görünür ama aslında herkesin iyiliği için çaba gösterir
küsleri barıştırır kavgaları yatıştırır
yakın olmadığım halde bana düşündürdükleri bunlar
yakın olsam sayfalarca yazacak kadar güzelliğiyle karşılaşırdım eminim

Eğlenceli, melankolizmden uzak, pozitif, enerjik, güvenilir, kültürlü…
Sevdiklerinin keyfine dahi zeval gelse elçi melçi dinlemez öyle de yüksek aidiyetli ve kıymet bilen kıymetli biri. İyi ki var :bahar:

Canım Stock...
Çok yoğunum aslında şu an ama yeşillendirmeden duramadım konuyu....
Artık çok iyi tanımaya başladığın insanı nasıl anlatırsın daha zormuş....
Çok zeki bir kadın bir kere... ve bunu mizahla harmanlayınca ortaya mükemmel bir eser çıkmakta...
Arkadaşlığı çok güzel,insan kendisini rahat hissediyor onunla konuşurken. Yargıladığı konular olduğunda bile öyle tatlı bir ses tonu ile söylüyor ki bunu sjfkkdkf
söv biraz daha söv diyesi geliyor insanın....

Hem zeki, hem güzel, hem komik, hem sıcakkanlı, hem anlayışlı, hem uzun boylu, hem kürkü var....
Daha neler sayılır bilemiyorum.....
Arkanda stock olma hissini bilir misiniz... işte öyle.. güven verir insana durması yanınızda...

Slash'ın dediği gibi kıymet bilen biri. Vefalı bir kadın. Bunu herkes başaramaz.

Karşısında hoşlanmadığı kişi olsa dahi haklıysa haklı der. Adalet duygusu çok yükseklerde......
Bahçesinde rengarenk çiçekler varmış gibi his veriyor insana.
Umut yeşertiyor insanda. İyi ki varsın Dilek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri