ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni arıyo, konuşuyo, kapatıyo. Arada ayıp olmasın diye mi, dinlediğimden emin olmak için mi bilmiyorum onaylama sesi çıkarttırıyor. Seviyoruz katlanıyoruz napalım :emoji_persevere:
deroşum taktiği bilmiyorsun. lafa atlayacaksın değilse bi saat dolmasına yakın hadi aşko görüşürüz iyi geceler lafını duyarsın konuşamadan hflsjjsjsksjsh

diloşummmm. çok seviyorum :kalp:

iyi ki varsın. iyi ki sana ve dostluğumuza sahibim. sonsuza kadar yanımda ol. of çok yükseldim.. sen nasıl bir varlıksın ya.. çok çok çok kıymetlisin. ne psikiyatri ne ilaçlar hepsi yalan senin yanında jfljdjsj of yerim ağzını yüzünü.

Çok değişik ve uç birşey yazacağım umarım linçlenmem

Türk sanat müziği için zeki müren neyse
Forum içinde stock o dur

Yeter bence bu kadar sensiz kaldığımız birilerine kızmış olabilirsin bedelini biz neden ödüyoruz.
Döner misin Tülay bak kibarca söylüyorum o adam gibi bagirmiyorum
:dd

Ben buraya şarkı bırakmıştım..! Kahrolası yönetimin b.tan icatları silmisler :(
tekrar bırakalım o vakit <34

Her gün bizi izliyor ama birileri çağırsın kıymete binsin diye ses etmiyor..Hadi gel sen bizsiz yapamazsın

Bence de gel artık Stock, wp dan sesleşmek instadan reelsleşmek yetmiyor artık burda da görmeliyim seni jfkdj
Çuuk özledik bacııımm

Başlıklara gelişigüzel göz gezdirirken hep esprilerine ve yapmış olduğu muzipliklere rastlıyorum.

Forumsal'ın eğlenceli bir yer olması noktasında hep payı olmuş.

En güzel aşklar kavgayla başlarmış seninle böyle başladık...o
Tanıdıkça iyi ki dedim iyi ki o gün yazmışım içindeki güzelliği iyiliği görmeme vesile oldu şimdi her başım sıkıştında ruhum daraldığında soluğu senin yanında alıyorum yakınında olduğun herkes gibi bana da çok iyi geliyorsun seni seviyorum güzel kadın<3

Dilek...
Yıllar önce adı lazım değil eski nickiyle bana akıl hocalığı yaptığı zamanları hatırlıyoruz beraber ama bu denli yakın değildik o zamanlar.
Foruma tekrardan döndüğümde sohbet sohbeti , dert derdi açtı... eğlencelidir, komiktir ve en azından ;) benim kadar mizah seviyesi yüksektir.
İnce ince dokundurur hatta bazen hissetmezsiniz bile... Çokça sabırlıdır.
Değer verdiği kişiye verdiği o değeri dibine kadarda hissettirmeden bırakmaz.
Bazen gıcık cümleleri olabilir kabul de eder ama sonrasında kendisini yumuşatacak illaki bir duruşu olur gıcık olmaya devam edemezsiniz kslafjşdskf
Anlamak zaman alabilir kendisini, öyle açmıyor herkese her şeyi kahkahası neşesi yüksektir.. daim olsun her şey gönlünün istediği gibi olsun <3
bir de kızların dediği doğru arkadaşlar dsklfjasşdkflj telefonda da ses kayıtlarında da konuşur konuşur konuşur siz lafa giremeden aşko geçiyim ben babay der ve tamam babay demeden dııııtdıııtdııııtttt lsdjfşlaskjdfşkalsjdfş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri