ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mizah seviyesi Mük
Buraya verdiği enerjiyi normal hayatında
Harcasaydı eğer enerji bakanı bile olurdu

Bu aralar pek görüşemiyoruz. Bıkbıklardan da mahrum kaldım :/ ama benim için aşırı değerli bir dost ve hep öyle de kalacak. Hayatımı kurtardın, unutmayacağım. Hayatının her anında en mutlu ol he mi :emoji_hugging:

images

Ben hiç bir zaman üye sözlüğünden yorumlarımı sildirmem fakat iki kişinin konusundan sildirdim kirgin ve kızgın olduğum için.

Stockta kizdigim şeyler olmasına ragmen asla elim gitmedi içimden bir ses dursun dedi hep. Neyse esas konuya deginmek istiyorum.

Bazı hal ve hareketlerini gereksiz laf vurmalarini sevmiyorum tabi bu karşılıklı oluyor her zaman ) elbette onunda bende sevmediği huylarim vardır kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duyuyorum.

Öncelikle geçmiş zamanda ettiğim beddua için özür diliyorum çok sinirliydim ve asla böyle yapmamam gerekiyordu konu her ne olursa olsun herkesin anne ve babasi var kimsenin haddina değil beddua etmek keza benimde öyle.

Ben senelerdir forumda " iyi olmak önemli değil adil olmak gerekli olan " diye dolaştım şimdi adil olmak gerekirse bu kadin gerçekten güzel bir Adalet sistemine sahip bunu laf olsun yada bazı şeyleri kapatmak için söylemiyorum nerde cesur olacağını nerde adil olacağını ve de nerde merhametli olacağıni bildiğine şahit oldum gerçekten şaşırdım ve taktir ettim. Son olayda sevdiklerim (!) bana emirler yagdirirken Stock ettiği sözler ile beni hem şaşırttı hem sarılma hissi yarattı evet bu kadar keskin ve net.

Sana teşekkür ederim Stockholm sendromu ve de bunu bütün içtenlikle söylüyorum umarım kalbindeki güzel şeyler karşılığını bulur.
Mutlu kal

noluyo ya..sanki bu ekibin arasında bi makara dönmüs de habersiz kalmısım gibi..yabancı hissettim kendimi.((( neyse tekrar iyi ki doğdu, iyi ki var. desteğim, destekçim. seni seviyorum :emoji_blue_heart:

instagram önerilenlerde gördüm
ne kadar dehşetül vahşet bir şey
genelde güzel insanlar biraz dengesiz oluyo
bu arkadaş hem güzel hem eğlenceli hep duyarlı hem vs, vs,
kusursuz demeye de dilim varmıyo ama bayağı iyi yani :d

instagram önerilenlerde gördüm
ne kadar dehşetül vahşet bir şey
genelde güzel insanlar biraz dengesiz oluyo
bu arkadaş hem güzel hem eğlenceli hep duyarlı hem vs, vs,
kusursuz demeye de dilim varmıyo ama bayağı iyi yani :d
kusursuz demeyelim de, kusursuza yakın diyelim.dgfghd gülmek, sevinmek, duygulanmak... bütün hepsini aynı anda yaşattığın için teşekkür ederim.dkfjhd <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri