ÜSözlük Stockholm Sendromu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meli’ye katılıyorum. biri sey yazmıs annemle konusmaya basladıgım 3. dakikası bütün sırlarımı dökülüyorum..ben de dilo’ya öyleyim, hoş anneme de öyleyim (bu ne mallık ya). büyülü bi dili var jşfjj ne var ne yok anlatmak istiyorsunuz. bi dönem saklayım dedim yok anlıyor abi. öyle de pis bi huyu var sjjldjs neyse ki bi isler karıstırmıyorum da patlamak zorunda kalmıyorum artık<3.dd özledimdimdimmm
Ya sen koklamışsındır, nasıl kokuyo bi tarif etsene...

Ya sen koklamışsındır, nasıl kokuyo bi tarif etsene...
Üst notalarda Böğürtlen, Mandalina Yaprağı ve İpek ağacı çiçeği; orta notalarda Yasemin, Gece Açan Cereus, Portakal Çiçeği ve Gül; temel notalar Vanilya, Tonka Fasulyesi ve Mysore Sandal Ağacı gibi ;d

mutlaka koklamısımdır ben oturacagım masayı bile kokluyorum sjdjjl ama hatırlamıyorum son buluşmamızda zor nefes alıyordum jdljj @Slash oturuyordu yanında daha iyi bilir..
Aynen ben de her şeyi koklarım koku manyağıyım biraz.. seni de kokladım HERKESİ KOKLICAM.. @Slash gel cevap ver..

Gayet mis bir kokusu var hanımefendinin arkadaşlar evet… @Yoğurtlu Semizotu koşarak gelmen lazım…
mutlaka koklamısımdır ben oturacagım masayı bile kokluyorum sjdjjl ama hatırlamıyorum son buluşmamızda zor nefes alıyordum jdljj @Slash oturuyordu yanında daha iyi bilir..

Aynen ben de her şeyi koklarım koku manyağıyım biraz.. seni de kokladım HERKESİ KOKLICAM.. @Slash gel cevap ver..

acayip sıcak kanlı birisi bayılırım böyle insanlara <3 hiç yabancılık çekmedim yanında her ortama ayak uydurur ayrıca herkesle enerjisi uyuduğunu düşündüğüm nadir insanlardan... <33

cok özledim. her dakika iletisimde olmamız tabii ki buna engel degil. cok da seviyorum ama bu kızla dost olacaksanız zaman zaman fırcasını yemeyi de göze almalısınız jfldjdj bazen cok hırpalandıgımı hissediyorum jfldjdjdj sevdiğinden ya….. canımın ici kızım :emoji_kissing_closed_eyes:

uğraşmayı sevdiğim nadir kişilerden..
espritüel zekasıyla gönüllerde taht kurmuş, güzelliğiyle “acaba sırrı nedir?” sorusunu akıllarda bırakmıştır..
forumun demirbaşlarındandır..
annelerin maşallahı, genç adamların inşakjshsf şaka şaka yapmıcam tamam..
hep iyi olman dileğiyle.

O kadar sene oldu ki tanışalı. Çok şey yaşadık. Kavga da ettik, sevdik de birbirimizi ancak kavga ederken de daha sonra birbirimize adım atmaya yüzümüz ve gururumuz oldu. Tam bir kötü gün dostudur. Hep olsun hayatımda. :*

içinden geçen konusuna bazen başıma gelen sorunları yazıyorum
onlardan birine bi çözüm şaaapmıştı
şaşırmıştım
bu zamanda karşılıksız yardım sunan insana denk gelmek şaşırtıcı
birçok yazısına gülüyorum eğleniyorum unutuyorum gidiyo
ama bu olay hep aklımda :d
sevgisini söyleyemeyen belli edemeyen insanlardanım
benim için
deyerli
eylençeli
güleryüzlü
ve hep güler umarım

Haftasonu aldım karşıma konuştum. Koydum yüzüğü masaya dedim ya benimsin ya akdjkdkkad

Güzelce konuştuk dertleştik. Daha doğrusu ben anlattım garibim hep o dinledi :D çoğu konuda anlaşamıyoruz ama çok başka benim için. Yine tartışacağız yine kavga edeceğiz biliyorum, o da nazarlık olsun <3

Dosta güven, düşmana korku salan kudurtucu bir yanı var. Forumdaki en gerçek insanlardan biri bence. Kendini saklamaz, görüşür hemen sizinle. Korkup çekineceği durumlar olmaz. Vay be 10 yıl olmuş tanıyalı. İyi kötü günlerimiz oldu. Kavga da ettik ama günün sonunda birbirimize dönecek yüzümüz vardı. Hükümet gibi kadın. Gönlünü bir Fenerli çelmesi dileğiyle. Bb hdjdhhd
Bu kadar güzel yazıp sonunu bir o kadar kötü bitirmesi. Yalnız Fenerlilerin başarabileceği bir durum ;d

Forum içi Stock nerede derseniz tam olarak bu konuşmada ahsmdkfjfnfn izleyebilirsiniz zjcbcn
IMG_9867.jpeg
Yıllarcaa herkes hakkında neler neler dedi ama hiiiççç kimse ona yapılanları konuşmadı hem de hiç kimse! Djfhdhehh

Dilo” olarak da ben de tatlıca yer edindi, bazen aynı şeyleri düşünüp dm’leşirken buluyoruz kendimizi ansödjfjdbf

Ben de sana bunu getirdim, tabak boş gitmez fjfjf
En sevdiklerimden :’)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri