ÜSözlük Stockholm Sendromu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konu neden 2. sayfada?? bu kızı hak etmiyosunuz siz ya…. taymda bulurum belki diye içimden geçti baktım o da bana yazmış.. kalp kalbe karşı mıdır nedir<3

dilosum canımın ici üc gün bizdeydi. 3 gün ne be zalım ağzımıza bal mı çalıyorsun.. umarım ilgilenebilmisimdir dicem ama galiba böyle uykucu ev sahibi olmaz..o da benim hatam değil. sen bana o kadar rakıyı arkasından cini dayarsan ben elbette uyanamam karşim…yoo asla kendi irademle içmedim sdfkj ama..ama ben böyle eğlenmek görmedim. çok uzun zamandır dolu dolu yasadığım bi gece oldu cuma. eğlenirken bi yandan keske hep burda yasasa diye düsündüm, gidecek diye arada icimden hüzünlendim..evet bunları yaparken yan masamdaki 50lik sarısın ablayla göbek atıyordum.. o geceye dair cok fazla ayrıntı ve abzürt olay mvcut. aramızda. bana çok çok iyi geldin diloşum seni seviyorum.
evet arkadaşlar umarım siz de arkadaş, dost dediklerinizle rakı içme ya da bi kahve içme imkanı bulabilirsiniz bi gün.(bu seviyeye erişemezsiniz o ayrı(kız çorabıma sarılarak uyumuş lan sndlşdksjs))
şey dermişim..hiç beklemediğin bi anda oluyor kuzum
öptüm :emoji_kiss:
hkajsja çorap olayı, benim takside göğüs pedlerimi çıkarmam, köşeyi dönünce babanla karşılaşmamız…. unutulmayacaklar arasında yerini aldı bile.jajjs daha çok biriktirecek anımız olacak. iyi ki geldim be. loveyou<33

Hep duyduğum ama merak etmediğim bir sendrom yine merak etmedim öylesine yorum yazdım

canımın ici bi tanem. bu platformun bana kattıgı en güzel degerlerden. iyi ki dokunmus hayatıma. biz birbirimizi hak ediyoruz cogu insanın aksine. her seyin yanında bir de acil yardım butonum gibi kadın.jfşsj cok seviyorum ya. olmasa hayatım cok daha zor olabilirdi. hep ol, hep kal.

stock hanımın sözlük konusunu okudum, aydınlanma yaşadım.. 2019 yılından beri forum içi ilişkilerin özeti gibi sözlük, sen çok yaşa stock.
İnsan ilişkilerin nasıl bir şey olduğunu araştırmaya bilim insanları bu sayfadan başlasın :)
Benim gibi ya çok sevilir, ya nefret edilir. Zaten orta yolcu insanları sevmeyiz, yılın özeli, güzeli, komiği ,popisi olmuş birisi.
Dans eder, şalgam ve çirkin sever..
Aile ilişkileri güzeldir (gizli araştırma) her zaman. Enerjisi ile insana neşe katar, sohbeti de güzeldir..
Rap şarkılarına ilham vermiştir ahahah. İyi kal stock, her daim sağlıcakla.

sözlüğüm aşağılarda kalmış....beni övesiniz gelirse, kolaylık olsun diye yukarı taşıdım sizler için.... böyle de mükemmel biriyim.ldkfgjdf

Bir türlü kavuşamadık yıllardır ama bu Mayıs'ta kavuşucaz inş. Birisini sevmek ve özellikle de güvenmek çok zordur ama konu kendisi olunca hemen eriyip bitip sevebiliyosunuz. 20 yıllık arkadaşlarımı Stock'u sevdiğim kadar sevmem valla.

Bi de onun postlarını okuyunca burnuma güzel güzel kokular geliyo, Mayıs'ta inş bi gidip sarılcam, kesin mis gibi kokuyodur. Hehehehe

meli’ye katılıyorum. biri sey yazmıs annemle konusmaya basladıgım 3. dakikası bütün sırlarımı dökülüyorum..ben de dilo’ya öyleyim, hoş anneme de öyleyim (bu ne mallık ya). büyülü bi dili var jşfjj ne var ne yok anlatmak istiyorsunuz. bi dönem saklayım dedim yok anlıyor abi. öyle de pis bi huyu var sjjldjs neyse ki bi isler karıstırmıyorum da patlamak zorunda kalmıyorum artık<3.dd özledimdimdimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri