Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hkajsja çorap olayı, benim takside göğüs pedlerimi çıkarmam, köşeyi dönünce babanla karşılaşmamız…. unutulmayacaklar arasında yerini aldı bile.jajjs daha çok biriktirecek anımız olacak. iyi ki geldim be. loveyou<33bu konu neden 2. sayfada?? bu kızı hak etmiyosunuz siz ya…. taymda bulurum belki diye içimden geçti baktım o da bana yazmış.. kalp kalbe karşı mıdır nedir<3
dilosum canımın ici üc gün bizdeydi. 3 gün ne be zalım ağzımıza bal mı çalıyorsun.. umarım ilgilenebilmisimdir dicem ama galiba böyle uykucu ev sahibi olmaz..o da benim hatam değil. sen bana o kadar rakıyı arkasından cini dayarsan ben elbette uyanamam karşim…yoo asla kendi irademle içmedim sdfkj ama..ama ben böyle eğlenmek görmedim. çok uzun zamandır dolu dolu yasadığım bi gece oldu cuma. eğlenirken bi yandan keske hep burda yasasa diye düsündüm, gidecek diye arada icimden hüzünlendim..evet bunları yaparken yan masamdaki 50lik sarısın ablayla göbek atıyordum.. o geceye dair cok fazla ayrıntı ve abzürt olay mvcut. aramızda. bana çok çok iyi geldin diloşum seni seviyorum.
evet arkadaşlar umarım siz de arkadaş, dost dediklerinizle rakı içme ya da bi kahve içme imkanı bulabilirsiniz bi gün.(bu seviyeye erişemezsiniz o ayrı(kız çorabıma sarılarak uyumuş lan sndlşdksjs))
şey dermişim..hiç beklemediğin bi anda oluyor kuzum
öptüm![]()
zaten bir insan benim gibi birini kendine düşman ediniyorsa, sorunu kendinde aramalı. benim de diyeceklerim bu kadar aşkito…..Allah kimseyi sana düşman etmesin. benim de diyeceklerim bu kadar aşkoAjshlssjsjjd.