ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
Birgun geleceksin....
Ben olmayacağım...
Sen geleceksin....
Oğluma adınla seslenecegim....

Seni sevmek 4 mevsimin ayri iklimlerine alismak gibiydi. Ve ben sevdim seni. O gun bugundur kis bana her mevsim.

Gunun en karanlik saatiydi gidisin.
Acalimmi isiklari.?

Hic bisey degilde. Parmaklarin geliyor aklima. Bi onlari silemedim hafizamdan.
Yoksa bugun uyandigimda ilk seni dusunmedim.

Basak kokusu mu.

At kokusu yani :T: üff gidiyom :T:

Hayat iste. Sen gidersin. Ben giderim. Mutlulugumuzu o cok isteyenler seyrederler...

Ve günler hizla akip giderken. Ben hala mutsuzsam bu kimin sucu. Benim. Elbetteki benim sucum yahu kimin sucu olabilirki. Hayatimda yanimda destek olmasini istedigim insan cokkkk otelerde. Cabaladigim ugrastigim herseyin sonu husran. Aile , dost hepsi hikaye. Kimse destek degil herkes kostek. Ama sorarsan basak muskulpesent. Ya arkadas basak mutlu olsun istedinizde basakmi mutlu olmadi. Basak gulmeye calistikca aglattiniz. Inadiniza guldu diye en kotu basak oldu. Ne istedigini biliyor diye en kotu basak oldu. Hedeflesdikleri seylerin pesinden gidiyor diye en leş basak oldu. Ama basiniz sksnca aradiginiz ilk insanda basak oldu. Basak genede insan oldu. Siz haketmediniz. Simdi tirnaklarimi cimardim diye gene kotu ben oldum. Tek istedigim herkes yakamdan dussun istedigim tek sey artik kendi hayatim. Istedigim tek sey kalbimdekinin artik yanimda olmasi istedigim tek sey hepinizden kurtulup nefes almak.

Ben tum mutluluklarimdan. Kimse mutsuz olmasin diye vazgectim. Ben tum istediklerimden herkesin iatedigi olsun diye vazgectim. Ben tum hedeflerimden kimse yalniz kalmasin diye vazgectim. Ve ben kalbimi o soguk memlekette gene onun icin biraktim. Ama gene ben kotu oldum. Herkes icin biseyler yaptim hayat benim demedim ama simdi yerle birim. Ve bakiyorumda gercekten yalnizim. Ve kimseyi istemiyorum.

[YOUTUBE]9n3xmlI0vbE[/YOUTUBE]

öylede bi unuttumki... Görsen hatırlatmaya kıyamazsın...

hani 90'ların best off şarkıları vardır unutursun ama ayda bir bile olsa açıp dinlemessende kendini eksik hissedersin tamda öyle bişeysin benim hayatımda

tumblr_m465ebNrj21rw2d8eo1_500.jpg

Geri