Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Su aralar bir dusuteyim ve farkindayim kendimi bosluga biraktim zaten ama sevinmeyin henuz zemine degip sicramadim. Sicradigimada sahit oluruz elbet yakibdir
Kendimle alakali aldigim tek karar birak bu isin pesini kim ne dediyse ne yaptiysa yapti sonucta olan ikinize oldu hirs yapma kurudun artik ve gebereceksin gulumse isine bak
Dun gece eve geldim ve gene baktim.ayni yuze hala bana sevgi duyduguna inanmadigim ve hala bana yaptigi seyleri affedemedigim insanla ayni evdeyim benim mutsuzlugumla ne kadarda mutlu oluyor bumu yani b...lik
Ben anlamiyorum ben neyi yanlis yaptim gunahim tam olarak hangi hissiyatimin devrilisinde gerceklestiki simdi bu haldeyiz. Sadece kendime etmedim ben koca bi dunya olan tum guluslerimi bir yerde toplayan tek bir gamzeyi tam ortasindan vurdum.
Ve ben artik ben degilim benligimi sende birakali tam 4 ay olmak uzere. Yurumedim kosarak uzaklastim beni ben yapan tum.degerlerden simdi onlarin deger verdikleri herseye deger veriyorum. Onlar gibi oldum daha kotusude olamazdi zaten
Asil simdi kapandi tum kapilar. Eskiden olsa sen kapadikca ben acardim ben yanardim simdi uyustum tamamen hislerimide kaybediyorum. Ve acitiyorum insanlari farkindayim bu yuzden insanlara bastan kesiyorum.bazi biletleri acitmak istemiyorum ama beni insan olmaktan cikaran yaptirimlar uygulandi hayatimin en icine. Kalbimin merkezine. Sustum tum.susmalarimin bedelini odetiyorum karsima cikan herkese bunu yapmak igrenc ama yapiyorum. O yuzdenki kalbi guzel insan gelmesin dunyama istemiyorum. Insanligimi oteki hayatima erteledim artik. Ve biliyorum diger hayatimda yine sen ilkim ve sonum olacaksin aonuc ise aen ben ve oglumuz olacak. Sabir kar edermi bu bekleyise bilemiyorum. Ama bekliyorum.