ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Bu yaşıma kadar tam yasanmisliklarim olmadi hic. Ugrastikca dibe vurdum. Sevdim zirvede birakmak zorunda kaldim aci cekerken yanimda olmayanlar yuzum biraz biraz guldugunde kosturdular yanima. Hep dertlerini dinleyip yaninda olmaya calistigim insanlar ben dertliyken hayirdir basak neyin var demediler. Kimseden bir beklentim yoktu oysa ki. Ama hep beklentilere cvb vermek durumunda kalan ben oldum. Sevdiginiz bile bencillesir beklentilerinim tersine davranirsaniz. Elinizde olmayan seyler bile elinizde olmak zorundadir. Ama degil iste dersiniz kendi kendinize duzeltmeye calistiginiz hersey yerle bir oldukca yikim ustune yikim kalbinize fazla gelir.
Siz hic bir evde bir insan icin diken ustunde yasadinizmi?
Siz hic sevgiyi bi kenara atip dengeler icin kendinizi harcadinizmi?
Ya siz hic dustunuzmu bu kadar?
Kendinizj ifade etmeye calistikca hakaret yiyip oturdunuzmu ?
Herseyin en guzelini vermeye calistiginiz jnsanlar tarafindan hers3yin en kotusune layiksin sen insan bile degilsin. Sen bir hatasin dendimi?

Bana hepsi bir bir yapildi. Her yapilana sustum yuttum guldum mutlu olun dedim.

Simdi benmi. Kendi dunyama cekildim. Kalbim tamamen kapali artik ezdim gectim yasanan yada yasanacak ne varsa. Ustunu cizdim herseyin. Sevmek baska bi iklimin cicegi benim bahcemde yesermeyecek bundan sonra. Sulamayi kessin herkes.

Taş kalbini atta gel ne olur.
Seni bana katta gel ne olur.
Dönme diyen herkesin inadına.
Yeter hasret kalkta gel ne olur.

Ne hos sarkiymis bu ya ilk kez duydum:cee:

Herseyi sifirdan alabiliyorum.
Askımı
Yasanmisliklarimi.
Yasanmamisliklarimi.
Hislerimi.
Sana bagli herseyi.

Ama ruhum onu sifirdan alamiyorum. Kaybettim bulamiyorum.

Bazen bir koku hatirlatir herseyi. Bazen bir gozyasi unutturur herseyi.

Yorgunum GELME..
Dik bir yokuşsun sen.
Ve çok sigara içiyorum ben..

l=http://hizliresim.com/gZ0Y93]
gZ0Y93.jpg
[/url]

Yasanılan onca seyden sonra istekleri degismeyen tek kisi olarak kalmak beni uzdu
Benki en basından beri inandigim seyler ugruna kaybetmedimmi herseyimi hatta seni bile.
Simdi bu kadar inancla kosmaya calisirken kirilirsa ya dizlerim diye dusunmemek elimde degil
Hayat her zaman ikinci sansi vermiyor hepimize yada kalplerimize. Kalbinize dolan sey sizi mutlu ediyorsa zaten yetinmeyi dusunuyorsunuz. Lakin yetinmekte bir yere kadar insan yetinmediklerinide istiyor.
Aziyla coguyla farketmiyor istedikleriniz karsilikli esit olursa mutluluk zormu bilmiyorum. Ama ne karar verebiliyorsunuz nede bir adim ilerleyebiliyorsunuz. Bu durumda yapilmasi gereken ya sifirdan almak yada herseyi sifirlamak kalbinizde dahil

Oyle bi aileye sahibimki faili mechul dosyalar gibi cozdum sandikca yeni bi sorun

Gozunuz kapali guvendiginiz insana bir zaman sonra tereddutle yaklasmak. Kaybediyor olmanizin aci bir ispati. Kaybettigimizi gec anlamak aci cekmenin ön koşulları kabul edilmis anlaşması.

O kadehte duser biliyorsun ben sakarım.
O kadehte duserse akar icimden sen diye sakladiklarim.

Kaybettiginiz her his yada duygu yada dusunce beyninize artı bir hucre olarak ekleniyor. Ve her kafaya darbe aldigimizda hucrelerimizin öldügünu soylerler. Tüm hücrelerimden kurtulmak icin kafamımı ezmeliyim.!

Ask internetten izledigimiz filmler gibi en guzel yerinde ya hız duser goruntu kalitesi gider yada net gider film tamamen gider tekrar kaldigimiz yerden izlemeyi dusunuruz ama ilk izledigimizdeki heyecan kalmamistir yada izlemeyi unutmusuzdur.

Geri