ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Anne sen uzulme ya. Beni ayakta tutan tek sey senin varligin senin icin toparlandim senin icin guluyorum senin icin gectim can yarimdan sen benim.icin uzulme bu kadar ya.

"Ben bir çocuğu sevdim.
Sonra o çocuğun adam olabilmesi için her gece dua ettim.
Beni sevmesini değil, sevgime değmesini istedim..."

Ben olmayinca hemen bulmussun birini
Yol ayriminda unuttun yeminlerini
Sen bitirdin hem kendini hemde beni
Simdi git artk donme geri
Kime gidersen git beni UNUT ARTIK

Birgun asklar biter hatiralar kalir
KIMI SEVERSEN SEV HEP HATIRLATIR
SANMA BIR BASKASI YERIMI ALIR
GELENLER GIDENI ELBET ARATIR.

Süleymaniye’nin karşısında,

Tarihin üstünde bağdaş kurup oturdum

Tesbih çekiyorum;

Seni seviyorum,seni seviyorum,seni seviyorum...

Benim negatif olmam sizinde negatif olmanizi gerektirir pozitif olursamda negatif olun belki bi ugrasim olur

Ve simdilerde cok sevgisizim. Herseye karsi. Bunun sebebi fazla yuklenmis yapaylik olsa gerek. Bir cogunuz sirf hayatinizda mesguliyet diye edindiginiz insanlarin hayatlariyla oynadiniz. Bir cogumuzda aman yazik sonu yok hayati mahvolmasin diye kactigimiz insanlardan beddua yedik

Yolum yolun degil. Cunku sonumuz esit degil.
Ben hulusi kentmenin kizi. Sen kadir savunun oglu.

Bir erol tas tiplemesi gibisin hauat. Hangi agacin arkasindan cikaracaksin ensemize vurmak icin o sopayi.

Ve ben hala israrla kalbimi acmiyorsam aska. Aska acidigimdandir. Aski mahvettik o kalmadi. Bari kalp biraz arinsin. Kirlettigimiz her askin siyahi duser kalbe. Ve bu karanlikta bogduk birbirimizi

Hic gercekten sevildin mi?

Evet ?

Ne oldu?

Ayrildik

Neden.

Sevgi yetmedi. Aliskanliklada surmedi.

Simdi ben yagmurlu bir havada gidiyorsam semsiyesiz. Bu hala senin gelip beni ceketinin altina alisini beklememdendir.

Ve bir gun yalniz kalacaksin. O gun ben olacagim yaninda. Yalnizligini kol altina birakip opucuk konduracagim kendi kalabaligima.

Asla hic kimsenin yaninda olmayacagim. Elini tutmayacagim. Bir nikah davetiyesinde ismimin yaninda yazan isme askla bakmayacagim. Ve sadece islak imza atacagim tum kaybettiklerimin serefine.

Ben cekerim acimi, sen iyisin farkindayim. Ama bir.kizin oldugunda ve bana benzemediginde yasayacagin o aci oglum oldugunda ve sana benzemediginde benim sukrume esit olacak

Yillar gececek biliyorum. Ayni sokak basinda ayni tasi gorecegiz ikimizde sen benim aglayan halimi hatirlayacaksin bende senin ben aglarken gidisini. Ben kinime kin ekleyecegim sen bir daha beni kim boyle sever diye dusuneceksin

Ordan bakinca hala seni sevebilirim gibimi geliyor. Insan aciyi sever ama en fazla bir kere. Yanan sadece agzin degilse ...

Geri