Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anne sen uzulme ya. Beni ayakta tutan tek sey senin varligin senin icin toparlandim senin icin guluyorum senin icin gectim can yarimdan sen benim.icin uzulme bu kadar ya.
Ben olmayinca hemen bulmussun birini
Yol ayriminda unuttun yeminlerini
Sen bitirdin hem kendini hemde beni
Simdi git artk donme geri
Kime gidersen git beni UNUT ARTIK
Birgun asklar biter hatiralar kalir
KIMI SEVERSEN SEV HEP HATIRLATIR
SANMA BIR BASKASI YERIMI ALIR
GELENLER GIDENI ELBET ARATIR.
Ve simdilerde cok sevgisizim. Herseye karsi. Bunun sebebi fazla yuklenmis yapaylik olsa gerek. Bir cogunuz sirf hayatinizda mesguliyet diye edindiginiz insanlarin hayatlariyla oynadiniz. Bir cogumuzda aman yazik sonu yok hayati mahvolmasin diye kactigimiz insanlardan beddua yedik
Ve ben hala israrla kalbimi acmiyorsam aska. Aska acidigimdandir. Aski mahvettik o kalmadi. Bari kalp biraz arinsin. Kirlettigimiz her askin siyahi duser kalbe. Ve bu karanlikta bogduk birbirimizi
Asla hic kimsenin yaninda olmayacagim. Elini tutmayacagim. Bir nikah davetiyesinde ismimin yaninda yazan isme askla bakmayacagim. Ve sadece islak imza atacagim tum kaybettiklerimin serefine.
Ben cekerim acimi, sen iyisin farkindayim. Ama bir.kizin oldugunda ve bana benzemediginde yasayacagin o aci oglum oldugunda ve sana benzemediginde benim sukrume esit olacak
Yillar gececek biliyorum. Ayni sokak basinda ayni tasi gorecegiz ikimizde sen benim aglayan halimi hatirlayacaksin bende senin ben aglarken gidisini. Ben kinime kin ekleyecegim sen bir daha beni kim boyle sever diye dusuneceksin