Spor Merkezinde Çalışıyorum Ama

• Kullanıcı minyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 4929 gün önce görüldü

:) :) yeni spor salonundan geldim 4000m koşu bandı 50 dakika bisiklet çevirdim üstüne 20 mekik ve ağır aletlerle ağırlık verdim :) inşallah faydası dokunacak , kendimde hafiflik hissediyorum birden aman ALLAH'ım :heyoo: :icon_yuhuu::icon_yuhuu: :heyoo:

:) :) yeni spor salonundan geldim 4000m koşu bandı 50 dakika bisiklet çevirdim üstüne 20 mekik ve ağır aletlerle ağırlık verdim :) inşallah faydası dokunacak , kendimde hafiflik hissediyorum birden aman ALLAH'ım :heyoo: :icon_yuhuu::icon_yuhuu: :heyoo:

:haha::haha::haha::haha: Bence sen olayı çok abartıyorsun :) Gayet iyisin zayıflamana gerek yokki :)

:haha::haha::haha::haha: Bence sen olayı çok abartıyorsun :) Gayet iyisin zayıflamana gerek yokki :)

yapma gözünü seveyim beni formdan düşüreceksin :) She :lutfen: ya 1,66 a 80 kilo az mı , fotoğrafta evet sade ama ,göbeğim var gerçekte göbek gitsin kilo ne olursa olsun , kafaya taktım iyice psikolojim bozuluyor şişko patates diyorlar :D :icon_rolleyes:

Aslında sana şişko demeleri iyi bir şey motife olursun :) ozaman ramazan geliyor verirsin kilo az ve sık ye iftardan sonrada git sporunu yap

Aslında sana şişko demeleri iyi bir şey motife olursun :) ozaman ramazan geliyor verirsin kilo az ve sık ye iftardan sonrada git sporunu yap

aynen öyle ama bazen de dokunuyor ya şişko falan :) yediğim çok değil zaten 10 gündür bünye alıştı zaten ramazan ayında iyice atarız yağları , bence :icon_yuhuu::icon_yuhuu:

Erkeklerde biraz göbek olmalı ama fazlası zarar . 166 boyun çok uzun değil o boya 80 kilo fazla haklısın zayıflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :D

Erkeklerde biraz göbek olmalı ama fazlası zarar . 166 boyun çok uzun değil o boya 80 kilo fazla haklısın zayıflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :D

bir de gülüyor şuna baak :icon_wink: :( 2-3 ay sonra bebek gibi olurum görürsün :haha:

spor salonuna gidiyorum şans dileyin bana ;)

hem oruç hem spor zor ama sabır. Allah sabrımızı sınıyor. herkese Allah kolaylık versin. . :o

1,5 kilo vermişim şaşırdım doğrusu hayal kırıklığı diye çıktım valla düşmüşüm ama hayvan gibi yordum kaç haftadır kendimi, demek ki kilo verme olayı yeni yeni başlıyor , heveslendim devam ama yüzümdeki yanık moralimi bozuyor :(

Doğal olarak kardeşim, vücudun ilk zamanlar suyu attı vücudundan şimdi etkisini görmeye başlamışsın... Çokta zayıf olmak iyi değil 70 kilo ideal, o kilonun üstüne vücut girsen 3 gen olamazsın :) Sağlıklı fit olmak istiyorsan 72 - 73 kilo olduğunda body gireceksin, inan bana orantılı hatlara sahip olursun ;)

Geri