aegishjalmur
Platin Üye
Ya bu kadınları kadınlar daha çok takip ediyor xd baksam insta hesaplarınıza yarısı influencerdır xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cevap hakkı doğdu.dflkgj tek bir -bakın burası önemlidfkg- influencer, tek bir marka, tek bir oyuncu, tek bir komedyen vb. hesabı bulunmuyor hesabımda. *-*Ya bu kadınları kadınlar daha çok takip ediyor xd baksam insta hesaplarınıza yarısı influencerdır xd
Senin değil belki ama diğer tüm kızların var xd ve erkeklerden daha fazlacevap hakkı doğdu.dflkgj tek bir -bakın burası önemlidfkg- influencer, tek bir marka, tek bir oyuncu, tek bir komedyen vb. hesabı bulunmuyor hesabımda. *-*
mansur başkanımla, ekrem başkanım var ama. onlar ünlüden sayılıyo mu.sdşfkSenin değil belki ama diğer tüm kızların var xd ve erkeklerden daha fazla
Heh hal boyle olunca fenomenlik ve takipci sayisi ile para kazanmaya gun doguyor. 10 dakika tiktok videolarini izlesen zaten gorursun.Kadınların bu şekilde para kazanmasını doğru bulmuyor ve onaylamıyorum ancak yine de tacizcilerin bu tip durumları fırsata çevirme çabasını da hiç doğru bulmuyorum. Kim ne isterse yapsın fakat karşılığı asla taciz olmamalıdır.
Bu tip mecralarda denetim yok ve kanunlar da yetersiz kalıyor, hal böyle olunca aklına esen istediği gibi davranabiliyor çünkü yasal bir karşılığı yok maalesef.
Aklın yolu birdir ve aynı hassasiyeti aşı konusunda da göstermeni bekliyoruz.Şimdi konu altında yazılanlara baktım tekrar. Yazdıklarımdan "belli koşullarda tacizin haklı görülebileceği ve bu ayıbın/suçun normalleştirilebilir olduğu" gibi bir anlam çıktığına karar verdim. Bu anlam, takipçilerim (misal @Stockholm Sendromu ) ve forum sayginlari (misal @Lefty ) tarafından eleştiri ile karşılanmış.
Bu eleştirileri kabul ediyor ve konu ile ilgili görüşümü değiştiriyorum.
"Olmaz arkadaş. Eskort da olsa kimseye izni dışında fotoğraf yollayamayiz. Bunun adı tacizdir ve ilgili şahıs bu davranışından dolayı cezalandırılmalıdır."
Çok büyük inbelik yaptip sana hakkını helal et. Çiğ çiğ yer bunlar seniErdoğan gibisin ya abi.
İlk fitili sen ateşledin. Sana güvendik arkandan geldik bi manevra yaptın ortada kaldım lefty ile stock bana gömüyor şimdi. Daha senin arkandan gelmem valla![]()