Sosyal Medyada Tacize Uğrayan Fenomene Savcılıktan Garip Yanıt: Hesabını Gizleyebilir

Konu sahibi son olarak 149 gün önce görüldü
Ya bu kadınları kadınlar daha çok takip ediyor xd baksam insta hesaplarınıza yarısı influencerdır xd

Kadınların bu şekilde para kazanmasını doğru bulmuyor ve onaylamıyorum ancak yine de tacizcilerin bu tip durumları fırsata çevirme çabasını da hiç doğru bulmuyorum. Kim ne isterse yapsın fakat karşılığı asla taciz olmamalıdır.
Bu tip mecralarda denetim yok ve kanunlar da yetersiz kalıyor, hal böyle olunca aklına esen istediği gibi davranabiliyor çünkü yasal bir karşılığı yok maalesef.
Heh hal boyle olunca fenomenlik ve takipci sayisi ile para kazanmaya gun doguyor. 10 dakika tiktok videolarini izlesen zaten gorursun.
Erkekler hakkinda pek denicek bir sey yok zaten. Adam tufegi ile hareket etmeye programlanmis. Katile neden oldurdun dersen e ben katilim der ya o misal.
Tekrar soyliyim kimse tacizi haketmez. Ama tacizin bile bir raconu oldugunu bilen kadinlar var. Ornegin selimin penis fotosu atması ile altuğ'nun yavsamalari farkli karsilanir. Gonul ister ki herkes insanca yasasin ama devir oyle bir devir degil.
Not: konuda bahsi gecen tacizci haksizdir sucun en buyugu onda oldugu icin evet suçun.

Şimdi konu altında yazılanlara baktım tekrar. Yazdıklarımdan "belli koşullarda tacizin haklı görülebileceği ve bu ayıbın/suçun normalleştirilebilir olduğu" gibi bir anlam çıktığına karar verdim. Bu anlam, takipçilerim (misal @Stockholm Sendromu ) ve forum sayginlari (misal @Lefty ) tarafından eleştiri ile karşılanmış.

Bu eleştirileri kabul ediyor ve konu ile ilgili görüşümü değiştiriyorum.

"Olmaz arkadaş. Eskort da olsa kimseye izni dışında fotoğraf yollayamayiz. Bunun adı tacizdir ve ilgili şahıs bu davranışından dolayı cezalandırılmalıdır."

Şimdi konu altında yazılanlara baktım tekrar. Yazdıklarımdan "belli koşullarda tacizin haklı görülebileceği ve bu ayıbın/suçun normalleştirilebilir olduğu" gibi bir anlam çıktığına karar verdim. Bu anlam, takipçilerim (misal @Stockholm Sendromu ) ve forum sayginlari (misal @Lefty ) tarafından eleştiri ile karşılanmış.
Bu eleştirileri kabul ediyor ve konu ile ilgili görüşümü değiştiriyorum.
"Olmaz arkadaş. Eskort da olsa kimseye izni dışında fotoğraf yollayamayiz. Bunun adı tacizdir ve ilgili şahıs bu davranışından dolayı cezalandırılmalıdır."
Aklın yolu birdir ve aynı hassasiyeti aşı konusunda da göstermeni bekliyoruz.:)
Yukarıda @climax tarafından da belirtildiği üzere: "Hiçbir kadın herhangi bir bahane ile taciz edilemez, izni olmadan kendisine fotoğraf yollanamaz."

Haberde bahsi geçen kişi ile ilgili yapılan bir röportajı okudum ve kendisi dans tutkunu bir sosyoloji öğrencisiymiş. Yaşadığı talihsiz olayın tekrarı olmamasını dilerim.

Yeni bir taciz ifşası da oyuncu Pelin Öztekin'den gelmiş. Anlaşılan o ki kadınlar artık bu yapılanlara sessiz kalmak istemiyorlar çünkü tepkisiz kalmak, başkalarının da cesaret bulup devamını getirmesine sebep oluyor.

Tiktok Fenomeni" Eda Yön ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj sizlerle. Öncelikle bize biraz kendinden bahseder misin?

"Ben Eda Yön. 10 Eylül 1999 Ankara doğumluyum. Ege Üniversitesi sosyoloji bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim, İzmir’de yaşıyorum. Küçüklüğümden bu yana hep çok hareketli, enerjisi bitmek bilmeyen ve atletik biri oldum. İlköğretim zamanlarımda okulumuza gelen jimnastik eğitmenlerinin seçimleri sonucunda bu branşta yer almaya başladım ve böylelikle spor hayatım başlamış oldu. Hayatını spora adamış biriyim. Özellikle atletizm, jimnastik ve dans alanlarında Türkiye ve uluslararası derecelere sahibim. Aynı zamanda dans sporu branşında milli sporcuyum. Bunun dışında TikTok sosyal medya platformunda yaklaşık sekiz yüz bin kitleye sahip bir profile sahibim. Bu aralar aktif olarak bu platformda yer alıyorum."
EDA YÖN İLE MAGAZİN İZMİR ÖZEL

Pelin Öztekin çirkin mesajları ifşa etti! 'Sapıklığında boğul!'​

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisini taciz eden kullanıcıyı ifşa etti.
Oyuncu, bir erkek takipçisinin paylaşımlarına attığı taciz mesajlarına tepki gösterdi. Öztekin, Instagram hesabından kendisine gelen mesajları ifşa ederek “Sapıklığında boğul, bir bitmediniz” diyerek isyan etti.

Pelin Öztekin çirkin mesajları ifşa etti! 'Sapıklığında boğul!'

Climax ın arabası

Ekli dosyalar

• 6EFB0A85-D4E4-4782-B069-9957FD27E85B.jpeg
    6EFB0A85-D4E4-4782-B069-9957FD27E85B.jpeg
    14.4 KB · Görüntüleme: 2
Pelin kezbanlik yapmış. Adam emoji de mi yollamasin alla allaaaa. Hayatta geri adım atmam pelin konusunda. Ohhh... Peliin..

Erdoğan gibisin ya abi.
İlk fitili sen ateşledin. Sana güvendik arkandan geldik bi manevra yaptın ortada kaldım lefty ile stock bana gömüyor şimdi. Daha senin arkandan gelmem valla :)
Çok büyük inbelik yaptip sana hakkını helal et. Çiğ çiğ yer bunlar seni :(

Kandırıldım falan desen?

Dün konuyu okudum, bugün climax’ı savunmaya gelmiştim ama semazen olmuş mübarek .pp

Niye cük atiyon?
Siir cicek böcek resmi at.

O degil de eskiden cük yazildiginda forum calkalanirdi.
Normal oldu artik.
Cüke alistik.

@Noah in nikismek kelimesi gibi bi sey.

Niye.
Cük mü atacan?
Hic beklemezdim senden.
Püü.

Yonetimde ki arkadaslarim bende kufur yazabilirmiyim bak arkadaslarimin hepsi yaziyor
5RnU.gif

Benim hanim yine ulti emoji buyusunu cakmis postuma nsndjdjdj ne var kizicak yav

emre olsa ahlaka aykırı yazışmaktan birkaç kişinin kellesini alırlardı.

Geri