Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok, her şeyimle kabülüm kendime. Şifalanmaya ihtiyaç duyduğumda bunun için uğraşırım, yine de severim ve her şeyimle kabul ederim kendimi. Her şeyin başı self love :d
henüz anne olmadığım için benim buna cevabım bambaşka işte...
kendi içsel dünyamı keşfetmeye çıktığım o yolculukta, bir telefon konuşması her şeyi değiştirdi sanki sessiz bir kapı açıldı ve ben artık eskisi gibi değildim (:
hayatının hangi anında kendini kaybettiğini hissettin........ve geri dönüş mümkün oldu mu ?
İş yerine yeni gelen biri sürekli seni görünce ibranice bir şeyler fısıldayıp suratına 'püfff' yapıyor. Bir şeyler okuyup üflüyor sen tepki verince de hızlıca kaçıyor. Seni gördüğü her an bunu yapıyor.
Ne yapardın?
Ben artık çok zor öfkeleniyorum ve kontrol konusunda da çok iyiyimdir:d Sadece ve sadece tek hassas noktam var artık; kızım. Onunla ilgili herhangi bir şeyde çok öfkelenebilirim.